Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Revolut: Νέα χρηματοδότηση 250 εκατ. δολ. με στόχο 100 εκατ. πελάτες μέχρι το 2022!

Τελικά οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, με την Revolut να κλείνει νέα μεγάλη χρηματοδότηση ύψους 250 εκατ. δολ. με την αξία της να πενταπλασιάζεται μέσα σε έξι μήνες στα 1,7 δισ. δολ., σπάζοντας ρεκόρ!

Στο τρίτο γύρο χρηματοδότησης ηγήθηκε η DST Global με έδρα το Χονγκ Κονγκ, Ρωσικών συμφερόντων, μαζί με ένα χαρτοφυλάκιο νέων και υφιστάμενων επενδυτών, συμπεριλαμβανομένων των Index Ventures, Ribbit Capital κ.α. Με αυτό τον γύρο η συνολική χρηματοδότηση της Revolut φτάνει τα 340 εκατομμύρια δολάρια.

Οι ρυθμοί ανάπτυξης της Revolut είναι εντυπωσιακοί και όλοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να την σταματήσει…  Κάθε χρόνο επεξεργάζεται 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια και εγγράφει 6.000 με 8.000 πελάτες κάθε μέρα, με συνολικά 2 εκατομμύρια χρήστες της εφαρμογής της και 65.000 χρήστες στην Ελλάδα.

Ο στόχος πλέον έχει ανέβει στα 100 εκατομμύρια πελάτες τα επόμενα πέντε χρόνια και σε ότι αφορά την Ελλάδα, τους 150.000 πελάτες μέσα στο επόμενο έτος. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου καθημερινά εγγράφονται εκατοντάδες χρήστες στην Ελλάδα.

Νικολάι Στορόνσκι, CEO Revolut: Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας είναι η Amazon και η Uber!

Με το άνοιγμα των γραφείων στην Ελλάδα ετοιμάζονται νέες υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά, όπως για παράδειγμα το Vault, όπου οι χρήστες αποταμιεύουν τα ρέστα από τις συναλλαγές, συνεργασίες με άλλες υπηρεσίες προγραμμάτων ανταμοιβής, προσφορές στους χρήστες βάσει της χρήσης της υπηρεσίας, πληρωμές για εμπόρους online μέσω Revolut αλλά και μια νέα κάρτα – υπηρεσία με το λογότυπο μιας ασφαλιστικής εταιρείας, μια και η Revolut προσφέρει και υπηρεσίες White Label στις ενδιαφερόμενες εταιρείες. Ενώ έρχονται και αγοραπωλησίες μετοχών μέσω πάντα της εφαρμογής στο Smartphone.

Η νέα χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την επέκταση της Revolut παγκοσμίως, ξεκινώντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ και την Αυστραλία το 2018. Η Revolut αναμένει επίσης να αυξήσει τα στελέχη της από 350 σήμερα σε περίπου 800 μέχρι το τέλος του έτους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις