Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Revolut δημιουργεί Fintech marketplace και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει!

Αργά ή γρήγορα θα γινόταν και αυτό! Η Revolut ξέρει ότι η αγορά των ΜμΕ είναι μια τεράστια και προσοδοφόρα αγορά για να την αμελήσει. Το Revolut Connect δίνει πρόσβαση σε μια γκάμα FinTech υπηρεσιών τρίτων σε επιχειρήσεις πελάτες της, ανεβάζοντας επίπεδο στον ανταγωνισμό με τις τράπεζες.

Η ψηφιακή τεχνολογία και η επανάσταση των APIs μπορεί να μεταμορφώσει εναν messenger όπως το WeChat σε μια εφαρμογή για τα πάντα στη Κίνα, όπως και τραπεζικές εφαρμογές σε χρηματο-οικονομικά πολυεργαλεία, κάνοντας τη ζωή του μικρομεσαίου επιχειρηματία πολύ εύκολη και απλή και με χαμηλό κόστος.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του μεγάλου ανταγωνιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο, Monzo, η Revolut παρουσίασε το Connect, ένα marketplace τρίτων εφαρμογών που συνδέονται άμεσα με τον τρεχούμενο λογαριασμό της επιχείρησης.

Αρχικά οι εφαρμογές που θα χρησιμοποιούν το Open API της Revolut θα περιλαμβάνουν:

Tο Slack για άμεσες ειδοποιήσεις για τις κινήσεις του λογαριασμού σας, τη λογιστική υπηρεσία Xero και την FreeAgent για παρακολούθηση του cash flow αλλά και τον ψηφιακό μεσάζοντα Zapier.

Θα ακολουθήσουν οι εφαρμογές: ClearBooks, Sage, FreshBooks, Quaderno, ZohoBooks, KashFlow ενώ η Revolut ζητά από τους χρήστες της να προτείνουν τις υπηρεσίες που επιθυμούν να διασυνδεθούν με τον λογαριασμό τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις