Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Λήγει σήμερα η προθεσμία για pitch στο 2ο Hellenic Innovation Forum

Η ανάδειξη αλλά και ενίσχυση projects τα οποία δείχνουν τις δυνατότητες του ελληνικού ανθρώπινου δυναμικού, όπως και τις ευκαιρίες για επενδύσεις σε προσπάθειες με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και διεθνείς προοπτικές θα αποτελέσουν τον βασικό άξονα πάνω στον οποίο θα κινηθεί το 2nd Hellenic Innovation Forum που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel με τιμώμενη χώρα την Ολλανδία.

Τις δύο ημέρες που θα διαρκέσει το 2nd Hellenic Innovation Forum, θα υπάρχει και η δυνατότητα σε καινοτόμες επιχειρήσεις να διαθέτουν τον δικό τους χώρο προκειμένου να δείξουν τις δυνατότητες των προϊόντων και των λύσεων που διαθέτουν. Κατά την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης, οι παρουσιάσεις θα αναδείξουν τα θέματα που απασχολούν μία καινοτόμα και εξωστρεφή επιχείρηση σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης της. Τη δεύτερη ημέρα, ορισμένα από τα καλύτερα projects της Ελλάδας, θα παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια σε ένα ειδικό event όπου η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε funds και εν γένει χρηματοδοτικούς φορείς, προσκεκλημένους από τους διοργανωτές. Στο κοινό θα βρίσκονται ενδιαφερόμενοι επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενοι άνθρωποι με μια ιδέα, ερευνητές, πανεπιστημιακοί, στελέχη επιχειρήσεων, start-ups αλλά και established επιχειρήσεις μπορούν να καταθέσουν την σχετική αίτηση http://hif.ethosevents.eu/pitching-registration-form/ έως και σήμερα Παρασκευή 8 Ιουνίου.

Μετά το τέλος της παρουσιάσεων θα υπάρχει η δυνατότητα κλεισίματος Β2Β meetings μεταξύ των χρηματοδοτών και των υποψηφίων προς χρηματοδότηση. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι αιτήσεις συμμετοχής θα εξεταστούν από κριτική επιτροπή στην οποία θα συμμετέχουν κορυφαία στελέχη της επιχειρηματικής κοινότητας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις