Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πάρτε μέρος στην έρευνα του TechTalent για εργοδότες και Developers

Το TechTalent.gr, η ελληνική πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για developers, διεξάγει πανελλαδική έρευνα, με στόχο να καταγράψει και να αποτυπώσει τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης αγοράς εργασίας στην Ελλάδα και να βοηθήσει να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στην προσφορά και τη ζήτηση εργασίας του κλάδου.

Αν και η αγορά των developers βρίσκεται σε άνθιση, πολλοί νέοι επαγγελματίες δυσκολεύονται να βρουν μια θέση εργασίας τη στιγμή που πολλές εταιρείες δεν μπορούν να προσελκύσουν τον ιδανικό γι’ αυτές υποψήφιο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο της έρευνας πατώντας εδώ. Εναλλακτικά, μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα του TechTalent.

Η TechTalent, δημιουργήθηκε από την ομάδα του Found.ation και κέρδισε το βραβείο Envolve Entrepreneurship (HEA Award 2017) . Η καινοτομία της υπηρεσίας έγκειται στο ότι, για την επίτευξη της βέλτιστης αντιστοίχισης ανάμεσα σε developers και εταιρίες, βαρύτητα δίνεται στις δεξιότητες και όχι μόνο στο βιογραφικό του κάθε υποψηφίου. Η πλατφόρμα θα είναι έτοιμη, σε Beta έκδοση, στις αρχές Ιουλίου.

Σημειώνεται, τέλος, πως αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιευθούν στην πλατφόρμα TechTalent.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις