Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Dust+Cream στο διεθνές δίκτυο της Endeavor

Η εταιρεία καλλυντικών Dust+Cream εντάχθηκε στο παγκόσμιο δίκτυο της Endeavor με την επιλογή να γίνεται στο 80ο διεθνές πάνελ επιλογής της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο στις 27-29 Ιουνίου.

Ανάμεσα στους 30 επιχειρηματίες και επενδυτές που αξιολόγησαν τους υποψήφιους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο και επέλεξαν εκείνους που θα ενταχθούν στο δίκτυο, ήταν και ο επιχειρηματίας του δικτύου μας, Αλέξης Πανταζής, συνιδρυτής της Hellas Direct. Στην αξιολόγηση συνέβαλαν, επίσης, μεταξύ άλλων οι Oskar Miel (Rakuten Capital), Luis Lora (Allen & Company), Diego Piacentini (σύμβουλος της ιταλικής κυβέρνησης) και Fabio Cannavale (lastminute.com).

Η Dust+Cream, που εκπροσωπήθηκε από τους Λέανδρο και Βασίλη Καρακατσάνη, είναι εταιρεία καλλυντικών με έμφαση στις ηλικίες 18-35 ετών, ιδρύθηκε το 2012 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Διαθέτει περισσότερα από 65 καταστήματα ανά την Ελλάδα και μια ευρεία γκάμα σε προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, κρέμες και είδη προσωπικής φροντίδας υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα περισσότερους από 500 εργαζόμενους στο δίκτυο.

Συνολικά στο συγκεκριμένο συμβούλιο επιλογής αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν 40 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 22 εταιρείες από 15 χώρες. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 1.698 από 1.059 εταιρείες σε 30 αγορές, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους, έχουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της Endeavor και σε επενδυτές. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 1.500.000 θέσεις εργασίας διεθνώς και κατέγραψαν έσοδα πάνω από $15 δισ. το 2017.

Από την Ελλάδα έχουν ενταχθεί στο δίκτυο οι εταιρείες Hellas Direct, Papadimitriou, HotelBrain, Insurance Market, ERGON, Brainbox, Think Digital Group, Green Cola, Travelplanet24/Tripsta, blueground, FREZYDERM, Avocarrot, Sychem, Workable, CHB, Forky, ΚΟΝΒΑ, Yodiwo, Raymetrics, Centaur Analytics και Metamaterial Technologies Inc.

Τον Οκτώβριο του 2018 θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διεθνές πάνελ επιλογής της Endeavor στην Αθήνα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις