Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Digital Asset – Google Cloud για Blockchain PaaS!

Στο πρόσφατο Google Cloud Next ’18 στο Σαν Φρανσίσκο η Digital Asset ανέφερε ότι υλοποιεί μια σουίτα blockchain στο Google Cloud, παρέχοντας ένα περιβάλλον κατά παραγγελία για τους προγραμματιστές για να δημιουργήσουν, να δοκιμάσουν και να αναπτύξουν σχετικές κατανεμημένες εφαρμογές (dApps).

Η Digital Asset, η οποία ιδρύθηκε το 2014 από το πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της JPMorgan Blythe Masters, αναφέρει ότι η νέα συμφωνία θα παράσχει στους προγραμματιστές πρόσβαση στο SDK της γλώσσας της έξυπνης συμβατικής μοντελοποίησης, DAML,που έχει αναπτύξει. Η εφαρμογή θα λειτουργεί σαν Platform-as-a-Service (PaaS) και θα είναι προσβάσιμη μέσω του marketplace του Google Cloud, Orbitera.

Συνεργαζόμαστε με το Google Cloud για να παρέχουμε στους προγραμματιστές μια λύση full stack, ώστε να μπορούν να απελευθερώσουν την καινοτομία blockchain στο διαδίκτυο“, λέει Η Blythe Masters, CEO της Digital Asset. “Αυτό θα μειώσει τα τεχνικά εμπόδια στην ανάπτυξη εφαρμογών Distributed Ledger Technologies (DLT), προσφέροντας την προηγμένη πλατφόρμα και τη γλώσσα μοντελοποίησης στο Google Cloud“.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, το Google Cloud έχει επίσης προσχωρήσει στην ιδιωτική beta του προγράμματος ανάπτυξης λογισμικού της Digital Asset, το οποίο παρέχει σε μια επιλεγμένη ομάδα συνεργατών τεχνολογίας, λογισμικού και παγκόσμια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πρόσβαση στο DAML SDK.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις