Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Deutsche Bank μπαίνει στις “πολυκαναλικές” ψηφιακές πληρωμές επενδύοντας στην Modo

Η Deutsche Βank σκοπεύει να αυξήσει την παρουσία της στον κόσμο των ψηφιακών πληρωμών και σε αυτή της την διαδρομή αποφάσισε να επενδύσει στην Startup εταιρεία τεχνολογίας πληρωμών Modo Payments.

Αν και το ποσό που επένδυσε η γερμανική τράπεζα στην Modo δεν έχει γίνει γνωστό, η Startup έχει αντλήσει από την ίδρυση της το 2010 συνολικά 11,3 εκατ. δολάρια. Μεταξύ άλλων, η Deutsche Βank σχεδιάζει να αξιοποιήσει την τεχνολογία της Modo για να επεκτείνει τις ψηφιακές πληρωμές Β2Β και B2C.

Συγκεκριμένα, η Deutsche Bank ελπίζει να επεκτείνει τις δυνατότητές της για πληρωμές σε μη παραδοσιακά κανάλια, όπως τα ψηφιακά πορτοφόλια αλλά και μέσω Alipay, Paypal, M-Pesa και WeChat.

O John Gibbons της Deutsche Bank.

Ο John Gibbons, επικεφαλής της παγκόσμιας τραπεζικής και συναλλαγών της Deutsche Bank, αναφέρεται στις πληρωμές ως “τον αιμοδότη της τραπεζικής” και σημειώνει πως “η Modo θα δώσει στη Deutsche περισσότερη ευελιξία στη διευκόλυνση των μη παραδοσιακών συναλλαγών”.

“Στην πορεία μας προς το μέλλον, θα είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε άμεσα τις πληρωμές στα ψηφιακά πορτοφόλια και όλες τις λύσεις πληρωμών βάσει εφαρμογών”, προσθέτει ο John Gibbons της Deutsche Bank.

Η Modo βρήκε θέση στην αγορά, ανταλλάσσοντας δεδομένα πληρωμών από διάφορες πλατφόρμες και υπηρεσίες για λογαριασμό τραπεζών, δικτύων πληρωμών και παρόχων, επιτρέποντάς τους να αποθηκεύουν, να μοιράζονται και να παρακολουθούν δεδομένα της πληρωμής μέσω της υπηρεσίας blockchain στο cloud και χωρίς καμιά ενσωμάτωση και υλοποίηση στα συστήματά τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις