Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Project Future της Τράπεζας Πειραιώς: Συνδέει τους νέους με την αγορά εργασίας!

Η Τράπεζα Πειραιώς παρουσίασε σήμερα το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας, Project Future, το οποίο επιδιώκει να συνδέσει τη τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, συμβάλλοντας στην εξειδίκευση νέων πτυχιούχων σε σύγχρονους και ανταγωνιστικούς τομείς.

Το Project Future υλοποιείται από την Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με το ReGeneration Academy με τις  εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις να υλοποιούνται σε συνεργασία με τη Google, το Facebook, το Code.Hub και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη του Ομίλου Πειραιώς. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα εκπαιδευτούν συνολικά 1.200 νέοι, ενώ 330 επιτυχόντες θα παρακολουθήσουν στη συνέχεια ένα από τα τρία πεδία εξειδίκευσης. Οι τομείς εκπαίδευσης περιλαμβάνουν Digital Marketing, Customer Experience και Java.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος περίπου 300 νέοι θα περάσουν από συνεντεύξεις με τις εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και θα τοποθετηθούν στην αγορά με εξάμηνες συμβάσεις αμειβόμενης απασχόλησης. Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια ενός έτους και αποτελείται από δυο κύκλους: Οκτώβριος 2018 και Μάρτιος 2019.

Η κατάθεση αιτήσεων για το πρώτο κύκλο ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται στις 19 Οκτωβρίου και μπορεί να γίνει εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις