Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Open FinTech Day στις 16/10 στο befinnovative

Η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy διοργανώνουν το Open Fintech Day, αύριο Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:00, στο χώρο καινοτομίας be finnovative (Πειραιώς 74, Μοσχάτο).

Στο Open Fintech Day θα συζητηθούν τα επόμενα βήματα του προγράμματος επιτάχυνσης be finnovative, αλλά και της Εθνικής Τράπεζας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την καινοτομία στο χρηματοπιστωτικό τομέα.
 Στο Open Fintech Day μπορούν να συμμετέχουν στελέχη επιχειρήσεων, φορείς του χρηματοπιστωτικού τομέα, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να μάθει τις νέες τεχνολογικές τάσεις στο fintech, όπως επίσης και για τα επόμενα βήματα της Εθνικής Τράπεζας για την ενίσχυση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Τα βασικά θέματα του Open Fintech Day

  • Fintech και επιχειρηματικότητα: Τεχνολογίες και Startups.
  • Περιγραφή του επόμενου κύκλου του προγράμματος επιτάχυνσης be finnovative #befinnovative 3.0.
  • Προτεινόμενες ιδέες και θεματικές περιοχές για το Crowdhackathon #fintech 3.0, το οποίο θα αποτελέσει ένα bootcamp για το πρόγραμμα #befinnovative 3.0 αναδεικνύοντας καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα.

Το πρόγραμμα

18:00 – 18:30 Προσέλευση.
18:30 – 18:40 Καλωσόρισμα και εισαγωγή στη Fintech Επιχειρηματικότητα από τον Κωνσταντίνο Καλογεράκη, be finnovative Program Manager Διεύθυνση Ψηφιακών Καναλιών Εθνικής Τράπεζας.
18:40 – 19:00 Keynote speech: Εκθετικές Τεχνολογίες και Startups! – Περικλής Θηβαίος Founder, True North Partners LLP και Live-Bio.
19:00 – 19:20 Ο 3ος κύκλος του προγράμματος επιτάχυνσης be finnovative #befinnovative 3.0 – Κωνσταντίνος Καλογεράκης be finnovative Program Manager, Διεύθυνση Ψηφιακών Καναλιών Εθνικής Τράπεζας.
19:20 – 19:45 Crowdhackathon #fintech 3.0 – Γιώργος Καραμανώλης Co-founder & CTO/CIO Crowdpolicy
19:45 – 20:00 Συζήτηση – Ερωτήσεις

Απαραίτητη η δήλωση δωρεάν συμμετοχής εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις