Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δυναμική παρουσία του Aephoria.net στο Startup Safary Athens

To Aephoria.net συμμετέχει στο Startup Safary Athens με ένα ιδιαίτερα δυναμικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην βιώσιμη επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Το πρόγραμμα στο Athens TECH College, ξεκινά με ομιλία του Πέτρου Κόκκαλη, συνιδρυτή του Aephoria.net. παρουσιάζοντας το πώς μπορούν η νέες τεχνολογίες να διαμορφώσουν ένα νέο τρόπο επιχειρείν ο οποίος να βάζει στο κέντρο το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

aephoria_safary_702x
Θα ακολουθήσουν εργαστήρια από τον Δρ. Γρηγόρη Γιοβανώφ, Καθηγητή Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Athens Information Technology (ΑΙΤ) σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις στο marketing καινοτόμων προϊόντων. Ο Ηρακλής Μπουραντάς, ιδρυτής της Novoville θα παρουσιάσει τις εμπειρίες ως επιτυχημένος tech entrepreneur, ενώ η Στέλλα Βουλγαράκη, Σύμβουλος σε θέματα Οργανωσιακής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης θα παρουσιάσει το πώς μπορεί να γίνει η μετάβαση από μια παραδοσιακή εταιρεία σε μια startup.

Την ημέρα θα κλείσουν παρουσιάσεις από τις startups του Aephoria.net σχετικά με την “ταυτότητα”, το όραμα αλλά και τις ανάγκες κάθε startup σε ανθρώπινο δυναμικό καθώς και speed dating sessions όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν μαζί με τους founders ευκαιρίες εργασίας και συνεργιών.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν με εγγραφή εδώ.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις