Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Chivas Venture: Δεύτερο mentoring workshop ενόψει ελληνικού τελικού

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας Chivas Venture προσκαλεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, στον χώρο του Impact Hub, όλους τους κοινωνικούς επιχειρηματίες στο τελευταίο Mentoring Workshop για φέτος, ώστε να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να διεκδικήσουν μέρος της χρηματοδότησης 1 εκατ. δολάρια για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση των συμμετοχών στον παγκόσμιο διαγωνισμό κοινωνικής επιχειρηματικότητας, το Chivas Venture διοργανώνει το δεύτερο και τελευταίο mentoring workshop του Chivas Venture για φέτος, με θέμα “What makes social entrepreneurs different & Business models to make it as a successful social entrepreneur” και αντικείμενο την ενημέρωση και καθοδήγηση των επιχειρηματιών αναφορικά με την κοινωνική επιχειρηματικότητα και τα μοντέλα που μπορούν να ακολουθήσουν ώστε να δημιουργήσουν μία επιτυχημένη κοινωνική Startup.

Εισηγητές του workshop θα είναι ο Δημήτρης Κοκκινάκης, co-Founder Impact Hub και η Έλενα Λάμπρου, Community manager Impact Hub, ενώ οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τον τρόπο  συμμετοχής στο διαγωνισμό Chivas Venture ώστε να διεκδικήσουν μέρος της παγκόσμιας  χρηματοδότησης 1 εκατ. δολάρια για την επιχείρησή τους, υποβάλλοντας την αίτηση τους έως τις 31 Οκτωβρίου.

Η συμμετοχή στο workshop δηλώνεται μέσω του Facebook event στη σελίδα του Chivas Venture Greece  Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους όρους του διαγωνισμού Chivas Venture και να υποβάλουν συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα Chivas Venture, μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2018.

Για απορίες που αφορούν τη διαδικασία υποβολής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα στο Facebook και να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις