Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Apifon: Η πρώτη ελληνική Scaleup στον EIT Digital Accelerator

Η Apifon, μια από τις ελληνικές Scaleups με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία σχεδιάζει και αναπτύσσει υπηρεσίες επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων για επιχειρήσεις, έγινε δεκτή στον EIT Digital Accelerator ως η πρώτη επιχείρηση από την Ελλάδα.

H σχέση αυτή προέκυψε μέσω του προγράμματος ARISE Europe της EIT Digital και του τοπικού Ηub, Found.Ation,  το οποίο έχει ως στόχο να προωθήσει τις καινοτόμες Startups της ΝΑ Ευρώπης.

Η Apifon έχει δημιουργήσει μια πολυκαναλική πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων και αυτοματοποίησης για mobile μάρκετινγκ, η οποία επιτρέπει την επικοινωνία μέσω πολλαπλών καναλιών όπως SMS, email, Viber, WhatsApp κ.α. μέσω ενός απλού και εύχρηστου σημείου για τους υπευθύνους μαρκετινγκ, γλιτώνοντας χρόνο και κόπο.

Πιο συγκεκριμένα οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία της Apifon για να αυξήσουν το κοινό τους, να σχεδιάσουν εκστρατείες, να μετρήσουν τις επιδόσεις τους, να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους και να ενεργοποιήσουν τις αυτοματοποιημένες δραστηριότητες μάρκετινγκ για την αύξηση των εσόδων.

Η Apifon ιδρύθηκε το 2014 στη Θεσσαλονίκη από τον Κωνσταντίνο Στρτουμπάκη, (κεντρική φωτογραφία), έχει πάνω από 40 άτομα προσωπικό, δραστηριοποιείται στην Νότια και Κεντρική Ευρώπη με περισσότερους από 1.500 πελάτες, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών όπως το IKEA, το Starbucks, τη L’ Oreal και την H&M ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε συνεργασία με την Google.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση η είσοδος της Apifon στον Digital Accelerator της EIT θα ανοίξει τον δρόμο και σε άλλες Scaleups από την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις