Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Pizza Fan: Μπαίνει στο “κανάλι” του mobile με συνεργάτη την Warply

Η PizzaFan και η Warply  συμπράττουν και «εγκαινιάζουν» τη στρατηγική τους συνεργασία με το λανσάρισμα της νέας mobile εφαρμογής της PizzaFan για ios και android, που σχεδίασε και δημιούργησε η Warply.

Η νέα εφαρμογή σηματοδοτεί την εισαγωγή της PizzaFan στο mobile, ένα από τα βασικά κανάλια πωλήσεων για τα επόμενα χρόνια.

Η Warply όχι μόνο σχεδίασε και υλοποίησε την εφαρμογή, αλλά και θα παραμείνει ως κεντρικός συνεργάτης και για το επόμενο διάστημα της ανάπτυξης. Με αφετηρία τη νέα εφαρμογή και χάρη στις υπηρεσίες που προσφέρει η Warply για ηλεκτρονικά κουπόνια, αγορές, έρευνες στο κινητό η PizzaFan εκτιμά ότι μπορεί να επιτύχει τους στόχους της μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στόχος της PizzaFan, είναι μέσα από το κανάλι του mobile να ενισχύσει τις πωλήσεις της, να εναρμονιστεί με την τάση της διεθνούς αγοράς και συγχρόνως να αποκτήσει μεγαλύτερη διείσδυση στο νεανικό κοινό που το χρησιμοποιεί ολοένα και περισσότερο για τις αγορές του.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η PizzaFan διαθέτει περισσότερα από 63 καταστήματα σε 14 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 9% και βασικό χαρακτηριστικό της, την πελατοκεντρική της πολιτική. Ξεκίνησε το ηλεκτρονικό της κατάστημα το 2005 και ταυτόχρονα την πρώτη mobile εφαρμογή, ενώ σήμερα έχει πάνω από 250.000 εγγεγραμμένους ηλεκτρονικά χρήστες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις