Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

The Disruptors: Νέος κύκλος ομιλιών Startuppers από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο ομιλιών με τον τίτλο “THE DISRUPTORS”, ο οποίος θα φιλοξενεί καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους σειρά διαλέξεων Ελλήνων που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο λεγόμενο σύγχρονο επιχειρείν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στόχος του νέου θεσμού είναι η παροχή ολοκληρωμένης, σύγχρονης εκπαίδευσης και έμπνευσης στους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου όλων των ειδικοτήτων, αλλά και το εξωτερικό κοινό, φέρνοντάς τους σε επαφή με δυναμικές Startups που έχουν ήδη καταξιωθεί εντός και εκτός των συνόρων και δίνουν μια νότα αισιοδοξίας για το επιχειρηματικό μέλλον της χώρας μας.

Στο πλαίσιο του θεσμού, οι φιλοξενούμενες επιχειρήσεις – case studies θα επιλέγονται από διαφορετικό κάθε φορά κλάδο δραστηριοποίησης, προκειμένου οι φοιτητές να είναι σε θέση να σχηματίσουν σφαιρική άποψη της σύγχρονης αγοράς και των τελευταίων εξελίξεων και απαιτήσεων κάθε κλάδου.

Ο θεσμός ξεκινά δυναμικά αυτόν τον μήνα με την ιστορία της Doctoranytime και φιλοξενεί την Ελευθερία Ζούρου, Founder και CEO, σε μια ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα «Επιχειρηματικότητα: μύθοι και πραγματικότητα» την Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 (17:00 – 19:00) στο κεντρικό αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Campus Αμαρουσίου [Σωρού 74].

 

Η συμμετοχή στη διάλεξη είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 2106199891 και στο email [email protected]

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις