Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

VentureGarden: Έναρξη 10ου κύκλου, αιτήσεις μέχρι τις 10/12

Το πρόγραμμα VentureGarden είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης νέων επιχειρηματιών τα οποίο παρέχεται δωρεάν και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μετατρέψουν την ιδέα τους σε επιχειρηματική πραγματικότητα, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο επιχειρηματικότητας.

Η πρωτοβουλία υλοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του ACT – American College of Thessaloniki, μέλους του Κολλεγίου Ανατόλια, και στην Αθήνα από το ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, με τη στήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative-THI). Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στο www.venturegarden.gr έως τις 10 Δεκεμβρίου 2018.

Αφού προηγηθεί ένα πρώτο στάδιο αξιολόγησης των αιτήσεων, θα επιλεγούν εκείνοι που παρακολουθήσουν τον εντατικό κύκλο μαθημάτων. Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας με το πρόγραμμα και τους συμμετέχοντες θα γίνει την Δευτέρα 17/12. Στη Θεσσαλονίκη τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο ACT (Σεβενίδη 17, Πυλαία) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 6 μ.μ. ως τις 9 μ.μ., εκτός από την περίοδο 20/12/2018 – 7/1/2019.

Στους εννέα προηγούμενους κύκλους του προγράμματος υποβλήθηκαν περισσότερες από 2.000 αιτήσεις συμμετοχής, από τις οποίες επελέγησαν περίπου 750. Κατά τη διάρκεια των εννέα κύκλων έγιναν συνολικά 678 ώρες μαθημάτων προσφέροντας συμβουλευτική και ουσιαστική υποστήριξη με στόχο οι ιδέες των συμμετεχόντων να αναπτυχθούν επιχειρηματικά. Επιπλέον προσφέρθηκαν περισσότερες από 1.000 ώρες συμβουλευτικής καθοδήγησης.

Οι συμμετέχοντες στο VentureGarden θα έχουν πρόσβαση σε δράσεις δικτύωσης, όπως pitching events με επενδυτές, επιχειρηματικούς διαγωνισμούς, ενημέρωση για ευκαιρίες χρηματοδότησης, και δικτύωση με φορείς και επιχειρήσεις για την ανάπτυξη και προώθηση της επιχειρηματικής τους ιδέας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις