Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Adecco: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα “CEO for one Month” 2019

Για έκτη χρονιά το πρόγραμμα “CEO for One Month” τρέχει σε παγκόσμιο επίπεδο και οι εγγραφές ξεκίνησαν και πάλι για τους νέους σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα CEO for One Month του Ομίλου Adecco προσφέρει σε νέους την επαγγελματική εμπειρία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους.

Οι επιτυχόντες κάθε χώρας θα αξιολογηθούν με βάση την απόδοσή τους ως “CEO for One Month”, δουλεύοντας δίπλα στον CEO του Ομίλου Adecco στη χώρα διαμονής τους. Στη συνέχεια, δέκα από αυτούς τους ταλαντούχους υποψηφίους θα επιλεχθούν για να συμμετάσχουν σε ένα απαιτητικό boot camp, όπου και θα αξιολογηθούν ως προς την ικανότητα συνεργασίας, αλλά και τις καινοτόμες ιδέες τους. Θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις δυνατότητες και ικανότητές τους και να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο της εργασίας. Μόνο ένας εξ αυτών θα επιλεχθεί για να εργαστεί για έναν μήνα δίπλα στον Alain Dehaze, CEO του Ομίλου Adecco παγκοσμίως. Πρόκειται για μια εμπειρία ζωής που αποτελεί την ιδανική αφετηρία για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη.

Σχολιάζοντας το πρόγραμμα, ο CEO του Ομίλου Adecco, Alain Dehaze, ανέφερε:
«Το πρόγραμμα ‘CEO for One Month’ του Ομίλου μας είναι μία μοναδική ευκαιρία για νέους χωρίς εργασιακή εμπειρία. Τους βοηθάει να πετύχουν στην επαγγελματική τους πορεία, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και δίνοντάς τους την ευκαιρία έκθεσης σε ένα οργανωμένο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσφέρει πολύτιμη γνώση εργασίας σε μια εταιρεία που έχει συμπεριληφθεί στη λίστα Fortune 500. Η δύναμη του προγράμματος αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι πολλοί υποψήφιοι, με το πέρας του προγράμματος, εντάσσονται σε μόνιμες θέσεις είτε στον Όμιλό μας είτε σε πελάτες του Ομίλου».

Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Adecco Ελλάδας, σχολίασε σχετικά με το πρόγραμμα:
«Το πρόγραμμα ‘CEO for One Month’ του Ομίλου Adecco είναι μία μοναδική ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες να αναδείξουν τα προσόντα και τις ικανότητές τους σε μια πρώτη μα ταυτόχρονα τόσο ουσιαστική επαφή με πραγματικές συνθήκες εργασίας. Σκοπός μας είναι να συμβάλουμε ενεργά στην ανάπτυξη των ταλέντων των νέων, προσφέροντάς τους εργασιακή εμπειρία μέσα σε έναν Όμιλο με ισχυρή παγκόσμια παρουσία, δίπλα σε καταξιωμένα στελέχη. Σε μια εποχή που η αγορά εργασίας χαρακτηρίζεται δύσκολη κι απαιτητική, το πρόγραμμα αυτό αποτελεί ένα σημαντικό εφαλτήριο για τους νέους που τώρα κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα γεμάτοι όνειρα και όρεξη για δουλειά».

Η Global ‘CEO for One Month’ του 2018, Lisa Frommhold, πρόσθεσε:
«Ήταν μία συγκλονιστική και μοναδική ευκαιρία που μου έδωσε σημαντική γνώση για τον κόσμο της εργασίας, κάτι που διαφορετικά θα ήταν αδύνατο να αποκτήσω σε τόσο νεαρή ηλικία. Ήρθα σε επαφή με μια διεθνή επιχείρηση κι ένα δίκτυο υπέροχων ανθρώπων, με τους οποίους έχω επαφή ακόμα και σήμερα. Κέρδισα σημαντικές εμπειρίες και δυνατές σχέσεις και θα συνιστούσα το πρόγραμμα αυτό σε κάθε νέο που επιθυμεί να αναπτυχθεί, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Ο Δημήτρης Ασπρούλης, ‘CEO for One Month’ του Ομίλου Adecco Ελλάδας για το 2018, σχολίασε επίσης:
«Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους να βάλουν τον εαυτό τους στη θέση ανθρώπων με όραμα, σημαντικές ευθύνες αλλά και κοινωνική συνεισφορά και να αναπτυχθούν μέσα από αυτό. Σίγουρα άξιζε κάθε στιγμή».
Ο Δημήτρης Ασπρούλης σήμερα εργάζεται στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Adecco στη Ζυρίχη, στο Τμήμα Public Affairs.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος “CEO for One Month”.
Η διαδικασία αξιολόγησης περιλαμβάνει online τεστ γνώσεων και δεξιοτήτων, αξιολόγηση γνώσης Αγγλικής γλώσσας, τηλεφωνικές συνεντεύξεις, προσωπικές συνεντεύξεις, ενώ το τελικό στάδιο είναι ένα κέντρο αξιολόγησης, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι 4 καλύτεροι υποψήφιοι.
Η θέση είναι έμμισθη με σκοπό την υποστήριξη της εκπαίδευσης ή / και της επαγγελματικής εξέλιξης του υποψηφίου που θα επιλεχθεί.
Οι επιλεγμένοι ‘CEOs for One Month’, ως μέλη ενός παγκόσμιου δικτύου, θα έχουν συνεχή καθοδήγηση κι επαγγελματικές ευκαιρίες από τον Όμιλο Adecco.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις