Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα acceleration RG Challenge19

To Relοad Greece ανακοίνωσε την έναρξη των αιτήσεων συμμετοχής στο εντατικό πρόγραμμα επιτάχυνσης RG Challenge19, οι οποίες θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 2 Απριλίου 2019.

Το πρόγραμμα των 11 ημερών θα επιλέξει 15 ομάδες οι οποίες θα μεταβούν στο Λονδίνο για μια εντατική εκπαίδευση σε όλους τους τομείς που αφορούν την ολοκλήρωση της επιχειρηματικής ιδέας και της παρουσίασή της μπροστά σε επενδυτές με στόχο την χρηματοδότηση seed.

Απευθύνεται σε ομάδες έως 3 άτομα με MVP, με τις πωλήσεις να μην είναι αναγκαίες, αλλά προφανώς θα μετρήσουν στην επιλογή. Οι τομείς ενδιαφέροντος είναι ο τουρισμός, η αγροτική παραγωγή, η ναυτιλία, τα χρηματοοικονομικά, η υγεία και η εκπαίδευση με έμφαση τα Big Data, την Εικονική Πραγματικότητα και την AI.

Θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση με την Ελλάδα: έδρα στην Ελλάδα, παραγωγή ή άνοιγμα γραφείο στην Ελλάδα ενώ για κάθε ομάδα που θα επιλεγεί θα υπάρχει ένα κόστος 250 λιρών για κάθε ομάδα. Το Reload Greece θα αναλάβει την φιλοξενία των ομάδων κατά τη διάρκεια του προγράμματος στο Λονδίνο.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις