Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Ξενικά ο Β’ κύκλος του Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανακοίνωσε την έναρξη του Β’ κύκλου του Προγράμματος Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας και παράλληλα διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 και ώρες: 18.00 – 21.00, στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).

Το νέο πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια και μετεξέλιξη του προηγούμενου προγράμματος Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που υλοποιήθηκε το 2017-2018 με μεγάλη επιτυχία και έτρεξε από την Prisma Consulting.

Το Πρόγραμμα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποσκοπεί στην ανάπτυξη νέας επιχειρηματικότητας και στην ενίσχυση της υφιστάμενης επιχειρηματικότητας παρέχοντας δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη μέσω επιχειρηματικών εργαστηρίων. Στόχος του επίσης είναι η δημιουργία συνεργιών μεταξύ των νέων και των παλιών επιχειρηματιών της πόλης μας.

Στην εκδήλωση ενημέρωσης, οι ομάδες Weddin, Timejack και Stompdaddy, (νικήτριες του προηγούμενου κύκλου) θα μιλήσουν για τις εντυπώσεις και τα οφέλη που τους πρόσφερε η συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Επιπλέον, o Δρ. Χάρης Λαμπρόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού κι Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, θα μας μιλήσει για τη συνεργασία του Ε.Β.Ε.Α. με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τις δράσεις της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας.

Αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα μπορούν να γίνουν εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις