Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

JOBSbnb: Νέα πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για την εστίαση και τον τουρισμό

Η JOBSbnb είναι μια νέα υπηρεσία εύρεσης μόνιμης και έκτακτης εργασίας στους κλάδους της εστίασης και του τουρισμού, σε ένα χώρο με αρκετές παρόμοιες προτάσεις.

Η JOBSbnb λειτουργεί “ταιριάζοντας” τους υποψήφιους εργαζόμενους με τις επιχειρήσεις βοηθώντας τους να συνεργαστούν, με τους δικούς τους όρους. Με αυτό τον τρόπο ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να βρει δουλειά στα μέτρα του και στις ανάγκες του ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Οι υποψήφιοι εργαζόμενοι βρίσκουν τις θέσεις που θέλουν μέσα από το JOBSbnb app, και οι επιχειρήσεις/εργοδότες μέσα από την πλατφόρμα JOBSbnb.com.
Η διαδικασία είναι η γνωστή: o υποψήφιος, είτε ψάχνει μόνιμη είτε ημι-μόνιμη δουλειά, κατεβάζει δωρεάν από τα mobile app stores την εφαρμογή. Δημιουργεί το προσωπικό του προφίλ και θέτει τα ειδικά φίλτρα για την διαθεσιμότητά του. Αντίστοιχα, η κάθε επιχείρηση/εργοδότης αποκτά πρόσβαση στην πλατφόρμα JOBSbnb.com και βρίσκει εργαζόμενους είτε για μόνιμη είτε για μερική απασχόληση.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση: “Το όραμα της JOBSbnb είναι να απλοποιήσει την εύρεση εργασιών και τη συμπλήρωση εισοδήματος για τους εργαζόμενους στο κλάδο του τουρισμού και της εστίασης καθώς και να δώσει σύγχρονα εργαλεία στις επιχειρήσεις για να βρίσκουν πιο εύκολα από ποτέ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διαθέσιμους εργαζόμενους!“.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις