Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Be a #Girlboss” workshop! Στις 9 Μαΐου 2019 από την MeXOXO με την υποστήριξη του The Coca-Cola Foundation

Το “Be a #Girlboss” workshop πραγματοποιείται στο ΔΑΪΣ από την MeXOXO στο πλαίσιο του προγράμματος Counting Stars που, με την υποστήριξη του The Coca-Cola Foundation, έχει εκπαιδεύσει, στην επιχειρηματική κουλτούρα, περισσότερες από 1.500 γυναίκες σε όλη την Ελλάδα, από το 2015.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 6:30 το απόγευμα, γυναίκες #Girlboss καλούνται να έρθουν με τα επιχειρηματικά τους όνειρα στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι και μέσα από βιωματική εκπαίδευση και παραδείγματα επιχειρηματικής επιτυχίας να εμπνευστούν και να υιοθετήσουν την #Girlboss στάση ζωής και δράσης.

#Girlboss σημαίνει να έχεις ένα σύστημα για να ξεπερνάς τους φόβους σου, να έχεις σωματική ενέργεια ώστε να ανταποκρίνεσαι στις σύγχρονες επαγγελματικές απαιτήσεις, να χρησιμοποιείς τη δύναμη των social media γρήγορα και αποτελεσματικά, να αποκτήσεις τεχνικές που ενισχύουν τα χαρακτηριστικά εκείνα που σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να πιστεύεις στον εαυτό σου κάθε στιγμή και σε κάθε περίσταση.

Το «Be a #Girlboss» workshop, περιλαμβάνει τα ακόλουθα sessions:

Breaking Your Glass Ceilings, από την Ελπίδα Κόκκοτα, Founder & CEO της MeXOXO
Design Thinking-Ideation & Business Model Canvas, από τον Steve Πουλίδη, MeXOXO
How to be a Uniquecorn & Uniquecorn Challenge από τη Δρ. Νατάσα Χρίστου, PhD

Τιμώμενοι ομιλητές με σκοπό να εμπνεύσουν και να αποτελέσουν πρότυπα θα είναι:
η Σίσσυ Ηλιοπούλου, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και Επικοινωνίας The Coca-Cola Company Greece, με θέμα «Leading in the Corporate World»
ο Περικλής Κονδυλάτος, fashion designer και η Ραμόνα Βλαντή, με θέμα «Dress for Success»
ο Γιάννης Τσάκαλος, Marketing Electra Group, με θέμα «#Believe: Η πίστη στην θέληση και το όνειρο είναι η δύναμή σου»

Celebrities & Influencers όπως οι Όλγα Καραβερβέρη, Ρούλα Ρέβη και Μπάγια Αντωνοπούλου θα ανέβουν στη σκηνή, παρακινώντας όλες τις συμμετέχουσες να γίνουν τα #Girlboss που οι ίδιες επιθυμούν.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους εδώ.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και με την ολοκλήρωση, θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το συγκεκριμένο workshop υλοποιείται με την αποκλειστική υποστήριξη του The Coca-Cola Foundation, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ, με αρωγό την Αpson και χορηγό φιλοξενίας τα Εκπαιδευτήρια Δούκα.

Η MeXOXO είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2013 και υποστηρίζει την κοινωνικό-οικονομική ανάπτυξη των γυναικών στην Ελλάδα, και σε ακόμη οκτώ χώρες, μέσω εκπαιδευτικών δράσεων με θέμα την επιχειρηματικότητα. Μέχρι στιγμής, έχει υποστηρίξει ενεργά 3.216 γυναίκες, μέσω διαδραστικών workshops και 1:1 mentoring μαθημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, η MeXOXO υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα ενίσχυσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας, όπως το Counting Stars στο πλαίσιο του οποίου γίνεται το “Be a #Girlboss” workshop, με στόχο την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας σε όλη την Ελλάδα, πάντα με την υποστήριξη του The Coca-Cola Foundation.

Το Counting Stars εντάσσεται στην ευρύτερη πλατφόρμα προγραμμάτων της Coca-Cola που στοχεύει στη στήριξη των νέων και των γυναικών της χώρας μας, ώστε να αναπτύξουν τις δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν έμπρακτα στην αναζήτηση εργασίας, στην ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και στην αξιοποίηση ευκαιριών για το μέλλον που ονειρεύονται.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις