Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Startupper “ανακρίνει” τους founders της Mojools

To Startupper μίλησε με τον Κυριάκο Αγιαννίδη και τον Περικλή Γαλανάκη της B3D και πλέον της Mojools.

Η B3D ιδρύθηκε το 2014, έχει την έδρα της στην Αθήνα και ασχολείται με το 3D printing, 3D scanning και 3D design σε πολλά projects με σημαντική παρουσία στον χώρο. Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία θέλει να κάνει το disrupt στον χώρο της κοσμηματοποιίας με τη Mojools, «το νέο παιδί» της B3D.

Οι founders της Mojools Περικλής Γαλανάκης (αριστερά) και Κυριάκος Αγιαννίδης.

Η Mojools σχεδιάζει και παράγει κοσμήματα με κάποιους πατενταρισμένους μηχανισμούς, ενσωματωμένους σε κάθε κόσμημα και οι οποίοι επιτρέπουν τον συνδυασμό και την εναλλαγή των διακοσμητικών στοιχείων των κοσμημάτων που αποκτά ο πελάτης, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο πολλές παραλλαγές και υψηλό επίπεδο πρωτοτυπίας.

Όπως ανέφεραν οι δυο founders της Mojools το συγκεκριμένο επίπεδο εξατομίκευσης και ανταλλαγής διακοσμητικών στοιχείων είναι μια παγκόσμια πρώτη ενώ έχουν προχωρήσει σε συνεργασίες με καλλιτέχνες διεθνούς φήμης με σκοπό τη μεταφορά των έργων τους στα κοσμήματα.

Τέλος, η Mojools στοχεύει κυρίως στην online παγκόσμια αγορά κοσμημάτων και βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης του επιχειρηματικού μοντέλου και αναζήτησης χρηματοδότησης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις