Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μέχρι τις 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα G4A Partnerships της Bayer

Λήγει την Παρασκευή 31 Μαΐου, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα G4A Partnerships της Bayer και η εταιρεία καλεί τις Startups που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ψηφιακής υγείας και αναζητούν υποστήριξη, να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους, όσο ακόμα προλαβαίνουν, στην ιστοσελίδα www.G4A.health.

Οι εταιρείες που θα προκριθούν θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν αρχική χρηματοδότηση 50.000 έως 100.000 ευρώ, εμπορικές συνεργασίες, χώρο εργασίας, καθοδήγηση, δυνατότητα δικτύωσης με εταιρείες και επενδυτές αλλά και πρόσβαση στους ειδικούς της Bayer.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία αναζητά startups που αναπτύσσουν ψηφιακές εφαρμογές σχετικά με συγκεκριμένες θεραπευτικές κατηγορίες. Αυτές είναι οι καρδιαγγειακές παθήσεις, η δερματολογία, η ογκολογία, η οφθαλμολογία, η πνευμονολογία, η ακτινολογία, η γυναικολογία, αλλά και με τη γενικότερη υγεία. Επίσης ενδιαφέρεται για εφαρμογές που βοηθούν την καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών του εγκεφάλου (νευροτεχνολογία), λύσεις για την καλύτερη διαχείριση της θεραπευτικής διαδικασίας και ψηφιακές εφαρμογές υγείας που βασίζονται στην αναγνώριση φωνής.

Σόνια Μουσαβερέ: «Η Bayer επενδύει στην ανοιχτή καινοτομία και συνεργάζεται ήδη με 29 Startups»

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει υποστήριξη ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξης των επιχειρήσεων και διακρίνεται σε δυο επιμέρους προγράμματα. Το πρόγραμμα Growth Track απευθύνεται σε επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο πριν τη δημιουργία του προϊόντος. Οι νεοφυείς επιχειρήσεις θα λάβουν αρχική χρηματοδότηση (50.000 έως 100.000 ευρώ) και επιπλέον χώρο εργασίας και καθοδήγηση από ειδικούς του κλάδου.

Το δεύτερο πρόγραμμα ονομάζεται Advanced Track και απευθύνεται σε επιχειρήσεις που έχουν έτοιμο προϊόν και αναζητούν την εξέλιξή του. Εκτός από αρχική χρηματοδότηση (50.000 έως 100.000 ευρώ), το χώρο εργασίας και την καθοδήγηση από ειδικούς του κλάδου, οι επιχειρήσεις θα λαμβάνουν επιπλέον ενίσχυση κάθε φορά που θα επιτυγχάνονται τα ορόσημα που έχουν θέσει από κοινού με τους ειδικούς της Bayer.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις