Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

UNIque Days 2019: Οι μαθητές “γνώρισαν” τα ελληνικά πανεπιστήμια

Ολοκληρώθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά οι φετινές UNIque Days, ημερίδες γνωριμίας μαθητών με σχολές και πανεπιστήμια.

Οι ημερίδες διοργανώνονται από τη Unique Minds, έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, όλες οι δράσεις του οποίου υλοποιούνται από εθελοντές φοιτητές. Ο σκοπός των ημερίδων είναι να παρουσιάσουν σε μαθητές τις σχολές και τα πανεπιστήμια, παρέχοντας ακαδημαϊκό προσανατολισμό.

Οι ημερίδες πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, του ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και υπό την αιγίδα του γραφείου Ελλάδος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η πρώτη UNIque Day για φέτος πραγματοποιήθηκε εντός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και αφορούσε τις Πολυτεχνικές & STEM σχολές. Η δεύτερη UNIque Day 2019 έλαβε χώρα στο Alba Graduate School στην Αθήνα και αφορούσε σχολές των Ανθρωπιστικών Σπουδών. Στην ημερίδα αυτή έλαβαν μέρος οι σχολές: Νομική (Ε.Κ.Π.Α.), Πολιτικές Επιστήμες (Ε.Κ.Π.Α.), Ψυχολογία (Ε.Κ.Π.Α.) και Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών (Πάντειο & Πα.Πει.). Η τελευταία ημερίδα κατά σειρά, αφορούσε στις σχολές και τα τμήματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) και φιλοξενήθηκε στον χώρο του ACEin του Ο.Π.Α..

Όλες οι ημερίδες διοργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από 200 φοιτητές των σχολών αυτών με μοναδικό σκοπό να παρουσιάσουν σε μαθητές τις σχολές τους.

Με πληροφορίες από το Star.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις