Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Enabling Great StartUps: Οι νικητές του διαγωνισμού της #Brandup

Ολοκληρώθηκε, μετά από μια διαδικασία τριών μηνών, ο διαγωνισμός Enabling Great StartUps που διοργάνωσε το StartUp Lab – Digital Incubator της #Brandup.

Λόγω των αξιόλογων συμμετοχών η #Brandup άλλαξε τους όρους βράβευσης και πέραν του νικητή που θα λάβει υπηρεσίες της #Brandup αξίας 10.000 ευρώ ακόμα δύο Startups, η δεύτερη και η τρίτη στην κατάταξη, θα λάβουν αντίστοιχο έπαθλο αξία 5.000 ευρώ έκαστη.

Τέλος, ακόμα 7 Startups θα ενταχθούν με προνομιακούς όρους στο StartUp Lab της #Brandup ενώ μια ακόμα λόγω του ύφους της θα ενταχθεί τιμής ένεκεν.

Οι νικήτριες Startups είναι:

1η θέση: Ρεστία (Περιβάλλον)

2η θέση: Drops (Καλλυντικά)

3η θέση: Leya (Eco friendly μόδα)

Τις υπόλοιπες θέσης έλαβαν οι: YachtMeSail (Τουρισμός), Happyland games (Παιχνίδια / Mob app), Curves (Μόδα), Lingability (Ειδική Εκπαίδευση), Gipedakias (Άθληση), My track net (Εφαρμογή Εύρεσης), Manckey (Παραδοσιακά παιχνίδια) και τιμής ένεκεν Labyrinth of Senses (Εθελοντισμός / Κοινωνική υποστήριξη).

Οι παραπάνω Startups βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα του κύκλου ζωής τους. Ο CEO της εταιρείας, Γιώργος Κολομπάκης, μίλησε προσωπικά με όλους τους συμμετέχοντες και η ομάδα της #Brandup έχει ήδη ξεκινήσει την μελέτη για κάθε Startup ξεχωριστά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις