Η Stoiximan επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Πορτογαλία

Μέσα από το διεθνές brand BETANO, η GameTech Stoiximan επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στην Πορτογαλία.

Μέσα σε λίγα μόνο χρόνια, η εταιρεία έχει επταπλασιάσει τον αριθμό των ανθρώπων της και έχει επεκτείνει σημαντικά το γεωγραφικό της εύρος. Αυτή τη στιγμή, απασχολεί περισσότερους από 600 ανθρώπους και δραστηριοποιείται (εκτός από την Πορτογαλία) σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Αυστρία και Ρουμανία.

Το επίσημο λανσάρισμα στην πορτογαλική αγορά ξεκίνησε στις 7 Μαΐου. Ο Όμιλος πλέον προσφέρει την γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών του μέσα από την πλατφόρμα www.betano.pt.

Οι κεντρικές υπηρεσίες για την αγορά της Πορτογαλίας θα παρέχονται από τα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την τοπική ομάδα της Λισαβόνας, που αυτή τη στιγμή αποτελείται από 10 εργαζόμενους.

Η δραστηριότητα θα υποστηριχθεί από αντίστοιχο χορηγικό πλάνο στήριξης ομάδων και αθλητών, καθώς και από δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στα πρότυπα του προγράμματος της εταιρείας στην Ελλάδα.

O Γιώργος Δασκαλάκης, συνιδρυτής και CEO του Ομίλου Stoiximan, δήλωσε με αφορμή την επέκταση των δραστηριοτήτων στην Πορτογαλία: «Η είσοδός μας στην αγορά της Πορτογαλίας αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην πορεία που ξεκινήσαμε το 2014 από εδώ, την Ελλάδα. Με όχημα την καινοτομία και τη διαρκή εξέλιξη των προϊόντων και των υπηρεσιών μας ανταγωνιζόμαστε σήμερα στο εξωτερικό με τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες του κλάδου. Η ομάδα μας μεγαλώνει καθημερινά και πλέον έχουμε τη χαρά να απασχολούμε περισσότερους από 600 άτομα, στην πλειοψηφία τους νεαρής ηλικίας, σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Η χαρά μας είναι διπλή γιατί εκτός από τις νέες θέσεις εργασίας που δημιουργούμε σταθερά, βλέπουμε και πολλά νέα παιδιά με δυνατότητες και φιλοδοξίες να επιστρέφουν στην Ελλάδα για να γίνουν μέλη της ομάδας μας. Το να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο ανθρώπινο κεφάλαιο αποτελεί για εμάς το πιο σημαντικό στοίχημα. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της επιτυχίας το οφείλουμε εξάλλου στους ανθρώπους μας, στην ομάδα αυτή που αποδεικνύει καθημερινά πως με όραμα και αφοσίωση, μπορούμε στην Ελλάδα να είμαστε ανταγωνιστικοί ακόμα και στο υψηλότερο επίπεδο ενός ταχύτατα αναπτυσσόμενου κλάδου με υψηλές τεχνολογικές απαιτήσεις όπως το GameTech».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις