Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τρέξιμο, κολύμβηση και ποδόσφαιρο στο “Santorini Experience”

“Έρχεται” στις 4-6 Οκτωβρίου 2019 το “Santorini Experience”, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να ανακαλύψει τον αθλητικό τουρισμό του νησιού, μέσα από αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, όσοι συμμετέχουν θα τρέξουν σε τρεις καθιερωμένες διαδρομές, πάνω στην Καλντέρα.  Όλες οι διαδρομές έχουν ως αφετηρία το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία, κινούνται κυρίως σε χωμάτινο έδαφος, για να τερματίσουν και πάλι στην Οία. Οι διαδρομές έχουν σχεδιαστεί από τον πρώην μαραθωνοδρόμο, κάτοχο της πανελλήνιας επίδοσης στην κλασική διαδρομή, προπονητή τρεξίματος και διευθυντή της All About Running, Νίκο Πολιά.

Η η Ρεάλ Μαδρίτης στη Σαντορίνη

Στο πλαίσιο του “Santorini Experience”, σε συνεργασία με το MGC Soccer Central, επικεφαλής προπονητές από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθούν για πρώτη φορά στη Σαντορίνη, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Playland, στις 3-6 Οκτωβρίου 2019, για να διδάξουν ποδόσφαιρο σε παιδιά ηλικίας 6 – 16 ετών χρησιμοποιώντας μεθοδολογίες προπονητικής των Μερένχες.

Συνεχίζονται οι εγγραφές σε τρέξιμο και κολύμβηση

Από την 1/6/2019 οι συμμετέχοντες πραγματοποιούν την εγγραφή τους. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις