Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To e-table αυτοματοποιεί τις εισπράξεις του σε συνεργασία με τη Nummuspay

Το Nummuspay, εταιρεία διαχείρισης online πληρωμών και συνδρομών, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη γνωστή υπηρεσία ηλεκτρονικών κρατήσεων σε καταστήματα εστίασης, e-table.

Το e-table έχει ξεκινήσει να αξιοποιεί τις δυνατότητες της πλατφόρμας του Nummuspay, αυτοματοποιώντας όλες τις διαδικασίες πληρωμής ανάμεσα στο ίδιο και τις επιχειρήσεις που φιλοξενεί μέσα από την υπηρεσία του. Επιπλέον, μέσω του Nummuspay υλοποιήθηκε μια ενοποιημένη πλατφόρμα τιμολόγησης, η οποία συνεργάζεται με τις υπάρχουσες εφαρμογές του e-table, ώστε να εκδίδονται αυτόματα τα τιμολόγια που αφορούν τους συνεργάτες της εταιρείας. Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών, το Nummuspay υλοποίησε τη σύνδεση του e-table με το e-commerce σύστημα της τράπεζας που χρησιμοποιεί η γνωστή εφαρμογή.

Αναφερόμενος στη συνεργασία, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του e-table Γιώργος Αρφαράς δήλωσε ότι «καταφέραμε με τη βοήθεια της Nummuspay να αυτοματοποιήσουμε πολύ μεγάλο μέρος της διαδικασίας εισπράξεων, μειώνοντας τα σχετικά κόστη μας και δίνοντας στους πελάτες μας ένα καινοτόμο εργαλείο διαχείρισης των συνδρομών τους».

«Το γεγονός ότι το e-table επέλεξε την πλατφόρμα και τις υπηρεσίες μας δείχνει το υψηλό επίπεδο των λύσεων που έχουμε δημιουργήσει στο Nummuspay. Το e-table είναι μια από τις πλέον καινοτόμες ελληνικές εταιρείες και η συνεργασία μαζί του μας έχει βοηθήσει, ώστε να βελτιώσουμε περαιτέρω την πλατφόρμα μας», δήλωσε ο Σάββας Κουτρούλλης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Nummuspay.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις