Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εργαλεία επιχειρηματικής ανάπτυξης παρουσίασε σε εκδήλωση το EIT Food

Χρηματοδοτικά εργαλεία και ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγροδιατροφής, παρουσιάστηκαν σε ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο τομέας Τροφίμων του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT Food).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019, στο Περίπτερο 6 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας.

Το EIT Food Hub στην Ελλάδα παρουσίασε στο κοινό την κορυφαία πρωτοβουλία καινοτομίας στην Ευρώπη στον τομέα των τροφίμων. Στην εκδήλωση, η Lara Rodriguez, Project Manager του EIT Food μίλησε για  τις ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης που προσφέρει και τους στρατηγικούς στόχους του οργανισμού.

Στην συνέχεια ο Μιχάλης Σεμπεθάι, από την Beenotes μίλησε για την υποστήριξη και την καθοδήγηση που έχει λάβει η εταιρία από το EIT Food ενώ ο Robert Silverman, της εταιρίας Chain of custody από το Ισραήλ, παρουσίασε την εμπειρία της εκπαίδευσής του στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΙΤ Raw Material.

Ακολούθησε συζήτηση πάνελ με θέμα τα εναλλακτικά χρηματοδοτικά και εκπαιδευτικά εργαλεία στον τομέα της αγροτεχνολογίας, στην οποία συμμετείχαν ο  Πάνος Ρεμούνδος, Manager του προγράμματος Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά και η Μάχη Συμεωνίδου, Γενική Διευθύντρια της εταιρίας Draxis.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις