Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To Open Coffee Athens επιστρέφει με τρεις εκπροσώπους της startup σκηνής

Το Open Coffee Athens “επιστρέφει” την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς και φιλοξενεί εκπροσώπους της ελληνικής startup σκηνής.

Πιο αναλυτικά, ο Πάνος Παπαδιαμάντης, συνιδρυτής & CFO, θα παρουσιάσει την Pnoe. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μία πρωτοποριακή συσκευή που επιτρέπει την ολοκληρωμένη αξιολόγηση του καρδιακού, πνευμονολογικού και μεταβολικού συστήματος με ένα απλό τεστ 10 λεπτών. Η Pnoe κατασκευάζεται στην Καλλιθέα, είναι απόφοιτος του YCombinator, έχει λάβει συνολική χρηματοδότηση ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων και σήμερα χρησιμοποιείται από εκατοντάδες αθλητές, γυμναστήρια και ερασιτέχνες στις ΗΠΑ.

Ο Αλέξης Πιπερίδης, συνιδρυτής και CEO, θα παρουσιάσει την Protoio Inc. Η ομώνυμη υπηρεσία mobile app prototyping proto.io μετρά μέχρι σήμερα 900 χιλιάδες χρήστες, ενώ το νέο της προϊόν Overflow  φιλοδοξεί να αλλάξει τον τρόπο συνεργασίας ομάδων product design. Ο Αλέξης, μεταξύ άλλων, θα μοιραστεί το πώς μία bootstrapped εταιρεία με βάση την Λευκωσία μπορεί να δημιουργήσει μια εταιρεία που πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια αγορά.

Ο Χάρης Πυλαρινός, ιδρυτής και CEO, θα παρουσιάσει το Hack The Box, το πιο δημοφιλές playground για χάκερς στον κόσμο. Η κοινότητα του Hack The Box φιλοξενεί 180 χιλιάδες μέλη που αναπτύσσουν τις cybersecurity δεξιότητές τους εξασκούμενοι στην πλατφόρμα καθημερινά, ενώ δεκάδες από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως χρησιμοποιούν ήδη το Hack The Box για την εκπαίδευση των εργαζομένων τους.

Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα στο καφέ του Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 138. Οι παρουσιάσεις ξεκινούν στις 7, ενώ η βραδιά θα συνεχιστεί με networking στο μπαρ. Η προσέλευση είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις