Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Brainfactory: Νέο online πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για φοιτητές

Ο Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) διοργανώνει το Brainfactory – From Idea to Launch online εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για περιορισμένο αριθμό φοιτητών οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα.

Το πρόγραμμα θα γίνει αποκλειστικά διαδικτυακά και περιλαμβάνει:

  • 5 x 2-ώρα Q&A talks με επιτυχημένους startup founders
  • 5 x 2-ώρα mentoring sessions με business consultants για την δημιουργία Business Model Canvas &
  • Pitch Deck
  • Networking με experts, founders και investors
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης
  • Εξασφαλισμένη θέση σε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Αμερική (Σαν Φρανσίσκο ή Νέα Υόρκη & Βοστώνη)

Στο τέλος του προγράμματος θα διεξαχθεί video pitch διαγωνισμός διαδικτυακά και το κοινό θα επιλέξει τις 3 καλύτερες ιδέες. Οι νικητές θα κερδίσουν βραβεία συνολικής αξίας 2500 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι 3 πρώτοι θα κερδίσουν εκπαιδευτικό 3ήμερο ταξίδι στις Βρυξέλλες, το οποίο θα περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό για 2 νύχτες, επίσκεψη σε 2 από τις big 3 companies και συνάντησή τους με υψηλόβαθμα στελέχη.

Ο πρώτος θα κερδίσει επιπλέον αεροπορικά εισιτήρια για εκπαιδευτικό 10ήμερο ταξίδι στην Αμερική (Σαν Φρανσίσκο ή Νέα Υόρκη & Βοστώνη) και ο δεύτερος συνδρομή για 1 χρόνο στην πλατφόρμα του Growthmentors.

Όλοι όσοι έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα θα εξασφαλίσουν θέση προτεραιότητας στα ταξίδια που θα διοργανώσει το SWEN Travel για περιορισμένο αριθμό ατόμων σε Σαν Φρανσίσκο και Βοστώνη & Νέα Υόρκη για να γνωρίσουν το startup οικοσύστημα της Αμερικής.

Την ευκαιρία να συμμετέχουν δωρεάν στο πρόγραμμα θα έχουν όσοι γίνουν ambassadors του Brainfactory. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.brainfactory.gr.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις