Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

AIESEC: Τελευταίο κάλεσμα σε startups που θέλουν να στελεχωθούν με “Global Entrepreneurs”

Με αφορμή τη λήξη του κύκλου συνεργασιών για την πρωτοβουλία Innovate Greece, στις 31 Οκτωβρίου, η AIESEC Ελλάδος απευθύνει τελευταίο κάλεσμα σε startup επιχειρήσεις που επιθυμούν να στελεχώσουν αυτόν τον χειμώνα την ομάδα τους με νέους και φιλόδοξους Global Entrepreneurs από το εξωτερικό.

Το Innovate Greece αποτελεί το πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας της AIESEC Ελλάδος το οποίο απευθύνεται σε startup επιχειρήσεις με σκοπό να αναπτύξουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, μέσω της καινοτομίας και της υιοθέτησης μιας διεθνούς προοπτικής.

Αυτό επιτυγχάνεται φέρνοντας νέους και νέες από όλον τον κόσμο σε επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας, οι οποίοι, μέσα από την όρεξη που τους χαρακτηρίζει και διοχετεύοντας τις γνώσεις που διαθέτουν πάνω στους τομείς του Marketing, Business Administration, Engineering και ΙΤ, προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα και αναβαθμίζουν το εργασιακό περιβάλλον των συνεργατών της AIESEC.

Η Rayane Silva, καταγόμενη από την Βραζιλία και συντονίστρια της πρωτοβουλίας για το 2019-2020 δηλώνει: “Παρά το μικρό χρονικό διάστημα που τρέχει το πρόγραμμα στην Ελλάδα, μόνο τον τελευταίο χρόνο δημιουργήσαμε περισσότερες από 50 συνεργασίες με ελληνικές startups, οι οποίες με τη σειρά τους έδωσαν την ευκαιρία σε περισσότερους από 150 νέους Global Entrepreneurs να έρθουν στην Ελλάδα. Αντίστοιχα, αυτό το εξάμηνο περισσότερες από 20 startups έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα με σκοπό να φέρουν αυτόν τον χειμώνα περισσότερους από 50 Global Entrepreneurs σε επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας. Οι αριθμοί αυτοί έρχονται να αποδείξουν πως οι ελληνικές start-ups ανταποκρίνονται πολύ θετικά στο πρόγραμμα αυτό, αναγνωρίζοντας την αξία του και το συγκριτικό πλεονέκτημα που τους προσφέρει.”

Το Innovate Greece βραβεύθηκε στην Ελλάδα το Δεκέμβριο του 2018 με Bravo Sustainability Award, στην κατηγορία “Αγορά”, ενώ διακρίθηκε το Μάρτιο του 2019 ως το καλύτερο πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας της AIESEC παγκοσμίως. Ακόμη, έχει λάβει δύο συνεχόμενες χρονιές το πανευρωπαϊκό βραβείο στα ίδια πλαίσια.

Αν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε εσείς και η startup σας να λάβετε μέρος στο Innovate Greece, επισκεφθείτε τη σελίδα aiesec.gr/innovate-greece/

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις