Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συναλλαγές με Bitcoin μπορούν να κάνουν πλέον οι χρήστες του Opera Browser

Ο Opera Browser, ο γνωστός πλοηγός, δίνει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες του να κάνουν πληρωμές και συναλλαγές με Bitcoin μέσω της εφαρμογής του.

Ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του ενσωματωμένου “πορτοφολιού” κρυπτoνομισμάτων του Opera, οι χρήστες μπορούν πλέον να κάνουν συναλλαγές με Bitcoin απευθείας από την εφαρμογή του χωρίς να χρειάζονται ρυθμίσεις, προεκτάσεις ή άλλες πρόσθετες διαδικασίες.

Η Νορβηγική εταιρεία ξεκίνησε να ασχολείται με κρυπτονομίσματα πέρυσι τον Ιούλιο, όταν λάνσαρε δοκιμαστικά το crypto wallet της. Στη συνέχεια, τον Δεκέμβριο συγκεκριμένα, έγινε η επίσημη κυκλοφορία του και κάπως έτσι ο Opera έγινε ο πρώτος από τους μεγάλους browsers που “υποστήριξε” κρυπτονομίσματα.

Αρχικά, το “πορτοφόλι” του Opera υποστήριζε μόνο Ethereum, ένα εναλλακτικό κρυπτονόμισμα, ωστόσο φέτος τον Ιούλιο η εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδια της να υποστηρίξει τόσο το Bitcoin όσο και το Tron. Μέχρι τώρα, τα δύο κρυπτονομίσματα ήταν διαθέσιμα σε beta, ωστόσο από σήμερα φαίνεται πως υποστηρίζονται και επίσημα από τη βασική (Android) εφαρμογή του Opera.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις