Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Cat S52: “Έρχεται” το smartphone που αντέχει στις πιο ακραίες συνθήκες

Η Cat Phones λανσάρει το Cat S52, ένα λεπτό αλλά “σκληροτράχηλο” κινητό το οποίο συνδυάζει ανθεκτικότητα που πληροί στρατιωτικές προδιαγραφές και pocket-friendly σχεδιασμό, σε μέγεθος μικρότερο από αυτό ενός συμβατικού τηλεφώνου.

Με μόλις 9.69mm πάχος και βάρος 210g, το S52 ενισχύεται από υψηλής ποιότητας πλαίσιο αλουμινίου, με λεπτό αλλά αντιολισθητικό καουτσούκ TPU backplate, εξασφαλίζοντας μια κομψή εμφάνιση. Όπως όλα τα τηλέφωνα Cat όμως, και το συγκεκριμένο μοντέλο έχει κατασκευαστεί για να αντέχει – έχει υποστεί εξαιρετικά αυστηρές δοκιμασίες πτώσης σε χάλυβα, 30 φορές από 1,5 μέτρο, συμπεριλαμβανομένων πτώσεων σε κάθε πλευρά και γωνία. Είναι ανθεκτικό στη σκόνη και μπορεί να βυθιστεί πλήρως στο νερό, με Βαθμό Προστασίας IP98.

Επιπλέον, το νέο αυτό μοντέλο, ανταποκρίνεται πλήρως στο πρότυπο MIL STD 810G του Αμερικανικού στρατού. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν έχει περάσει από φράγμα των δοκιμών Mil Spec, συμπεριλαμβανομένων των θερμικών κραδασμών, των ακραίων υψηλών και χαμηλών θερμοκρασιών, των τεστ υγρασίας και ομίχλης! Το S52 διαθέτει κάμερα με γρήγορη και ακριβή εστίαση και προηγμένο λογισμικό επεξεργασίας εικόνας πολλαπλών πλαισίων.

“Στατιστικά, ένας στους τρεις Ευρωπαίους έχει βλάψει σοβαρά το τηλέφωνό του μέσα στην καθημερινότητα του-με πολλές από τις συσκευές τελικά να σπάνε. Δεν είναι μόνο δυσάρεστο για τους καταναλωτές αλλά η επισκευή ή η αντικατάσταση των τηλεφώνων μπορεί να αποδειχθεί απαγορευτικά δαπανηρή. Με το Cat S52, έχουμε φτιάξει ένα smartphone που δε θα σπάσει. Είναι ένα πραγματικά στιβαρό τηλέφωνο -Cat στον πυρήνα του- αλλά με ένα mainstream σχεδιασμό για να είναι και όμορφο. Κομψό και σκληροτράχηλο –έχετε ένα πράγμα λιγότερο για να ανησυχείτε στην καθημερινότητά σας”, δήλωσε ο Peter Cunningham, VP στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων του Bullitt Group.

Το Cat S52 θα έχει λιανική τιμή που ξεκινά στα 539 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τις 18 Νοεμβρίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις