Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Revolut συνεργάζεται για πρώτη φορά με τρίτο πάροχο μέσω Open Banking APIs

Η Revolut ανακοίνωσε ότι πλέον οι επιχειρήσεις – πελάτες της στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούν να συνδεθούν στην πλατφόρμα λογιστικής Intuit QuickBooks Online μέσω Open Banking APIs.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η Revolut συνεργάζεται με τρίτο πάροχο προκειμένου να χρησιμοποιήσει τα νέα Open Banking APIs που “επιβάλλονται” πλέον σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. μέσω της ευρωπαϊκής οδηγίας PSD2.

Συνδέοντας τους λογαριασμούς των πελατών της με το λογισμικό της QuickBooks μέσω του Open Banking, η Revolut δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να ελέγχουν τις πληρωμές, τα έξοδα και τα ταμειακά τους υπόλοιπα σε πραγματικό χρόνο.

Η Revolut δήλωσε ότι η νέα αυτή πρωτοβουλία επιβεβαιώνει την δέσμευση της να “δημοκρατικοποιήσει” την πρόσβαση σε επιχειρηματικούς λογαριασμούς. Πιο συγκεκριμένα, ο Domenico De Fano, Product Owner στη Revolut for Business ανέφερε: “Ήταν φυσικό να συνεργαστούμε με την QuickBooks για αυτό το project, όχι μόνο γιατί είναι ο μεγαλύτερος πάροχος λογιστικής σε cloud στον κόσμο, αλλά και γιατί μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες: να προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία στην κατηγορία μας μέσω της καινοτομίας”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις