Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Workshop από την Labyrinth of Senses και την COCO-MAT

Η COCO-MAT και το Labyrinth of Senses ξεκινούν μια συνεργασία στα πλαίσια της εκπαίδευσης των εθελοντών του Labyrinth of Senses αλλάζοντας έτσι την εμπειρία εθελοντισμού και εκπαίδευσης διοργανώνοντας μία σειρά από δράσεις με σκοπό την ενημέρωση και την εξοικείωση με τη διαφορετικότητα, για παιδιά και ενήλικες όλων των ικανοτήτων.

Το Labyrinth of Senses είναι ένα πρόγραμμα της Αμκε KINITRO που προάγει τη συμπερίληψη και την προσβασιμότητα. Στόχος είναι η εξάλειψη της έλλειψης εκπαίδευσης και των στερεοτύπων στα σχετικά με την αναπηρία, με δημιουργικό τρόπο.

Το βιωματικό disABILITY AWAREness εργαστήριο, αξιοποιώντας μεθόδους Μη Τυπικής Μάθησης, προάγει την κριτική και δημιουργική σκέψη, ενισχύει το αίσθημα της ομαδικότητας, βοηθά στην αλληλεπίδραση ατόμων με και χωρίς αναπηρία και δίνει τη δυνατότητα στο συμμετέχοντα να ανακαλύψει νέες και να εξασκήσει ήδη υπάρχουσες δεξιότητές του.
Μέσα στα πρώτα 5 χρόνια λειτουργίας, έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 15.000 άνθρωποι στην Ελλάδα και σε άλλες 14 χώρες, από τη Νότια Κορέα μέχρι τον Ατλαντικό Ωκεανό και από την Αίγυπτο μέχρι τη Σουηδία.

Το εργαστήριο του Labyrinth of Senses θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της  COCO-MAT Μαρούσι, Κηφισίας 193, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, 12:00-14:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.labyrinthofsenses.com καθώς και να επικοινωνήσετε στο [email protected].

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις