Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα ιδρυτικά μέλη της Susurrus στο επόμενο MeetUp του Mindspace

“Έρχεται” στις 9 Δεκεμβρίου το δεύτερο για φέτος MeetUp του Mindspace στην Πάτρα, με ομιλητές τον Ντένη Ρόδη, τη Λίνα Στούμπου και τον Παναγιώτη Τσάγγα, τα ιδρυτικά μέλη της Susurrus.

Η Susurrus είναι μια πλατφόρμα που ενώνει brands με bloggers. Δίνει τη δυνατότητα στα brands να εντοπίζουν τα blogs που τους ταιριάζουν με βάση το στιλ του κάθε blog αλλά και τα χαρακτηριστικά των αναγνωστών του για να συνεργαστούν μαζί τους.

Οι bloggers «μιλούν» στα blogs τους για τα brands και αποκτούν με αυτό τον τρόπο ένα επιπλέον κανάλι εσόδων. Με τον τρόπο αυτό, οι συνεργασίες ανάμεσα σε brands και bloggers γίνονται πιο εύκολες και προσιτές σε παγκόσμιο επίπεδο, ακόμα και για τα πιο μικρά brands. Όραμά της Susurrus είναι να αλλάξει η τρέχουσα μορφή της online διαφήμισης και της μετατροπής των “spam” διαφημίσεων σε ενδιαφέρον περιεχόμενο στα blogs.

Στόχος της συνάντησης, όπως και όλων των MeetUps, είναι να “ενώσει” ανθρώπους που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τη νεοφυή επιχειρηματικότητα – να δώσει κίνητρο και κατευθυντήριες στους φοιτητές και στους νέους επιχειρηματίες με άγουρες αλλά καινοτόμες ιδέες ώστε να αναπτύξουν τα δικά τους project και να τους δώσουν σταδιακά πνοή.

Μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριο σας δωρεάν εδώ: https://bit.ly/2R14hW4

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις