Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρήστος Βλάχος, N26: 7 στους 10 millenials προτιμούν να επισκεφτούν οδοντίατρο παρά τράπεζα!

7 στους 10 millenials θα προτιμούσαν να επισκεφτούν τον οδοντίατρό τους από την τράπεζα και 1 στους 3 είναι έτοιμος να αλλάξει τράπεζα στις επόμενες 90 ημέρες!

Τα στοιχεία αυτά παρέθεσε ο Χρήστος Βλάχος, Σύμβουλος Στρατηγικής για την Ευρώπη της N26, στην ομιλία του στο Fintech Forum που πραγματοποιείται σήμερα από την Palladian Conferences.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι σε πρόσφατη έρευνα της Διανέοσις, καταγράφηκε ότι μόλις το 26% των Ελλήνων εμπιστεύεται το τραπεζικό σύστημα. Υπογράμμισε ότι παγκοσμίως, ο τραπεζικός τομΝ26έας είναι πλέον ώριμος για αλλαγή, ενώ πλέον η τεχνολογία μεταμορφώνει ολόκληρους κλάδους και επικαλέστηκε παραδείγματα μεγάλων εταιρειών που έχουν αλλάξει τον τρόπο που παραγγέλνουμε φαγητό και το πως βλέπουμε τηλεοπτικά προγράμματα.

Ο κ. Βλάχος ανέφερε επίσης τι προσφέρει η N26 στους πελάτες της. Όπως είπε, πρόκειται για μια τράπεζα που ο κόσμος αγαπά να χρησιμοποιεί, είναι εύκολη στην χρήση, απόλυτα φορητή, με μηδενική γραφειοκρατία και πλήρη διαφάνεια, ενώ εξατομικεύει την τραπεζική εμπειρία για να δώσει μεγαλύτερη αξία στους πελάτες της.

Κλείνοντας, σημείωσε ότι η N26 φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη παγκόσμια λιανική τράπεζα και στόχος της είναι να αποκτήσει 100.000.000 πελάτες τα επόμενα χρόνια, ενώ για την Ελλάδα τόνισε πως το 2019 διπλασίασε τους ρυθμούς ανάπτυξής της.

Στο Fintech Forum, το οποίο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, μίλησε νωρίτερα το πρωί και η Σταυρούλα Καμπουρίδου, Head of Fintech Innovation Hub, Σύμβουλος του Διοικητή της ΤτΕ. Διαβάστε όσα είπε εδώ.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις