Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι τρεις Μάγοι της επιχειρηματικότητας “παρουσιάστηκαν” στο Innovathens

Στο INNOVATHENS Powered by Samsung πραγματοποιήθηκε η ομιλία – παρουσίαση του συμβούλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα: «Οι τρεις Μάγοι της επιχειρηματικότητας & το άστρο της επιτυχίας. Ακούστε την ιστορία τους, γνωρίστε τα εργαλεία τους & ακολουθήστε τα βήματά τους!».

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του καινούριου του βιβλίου «Η εργαλειοθήκη του Σύγχρονου Επιχειρηματία» από τις εκδόσεις Rosili, οι συμμετέχοντες έλαβαν εργαλεία και ιδέες για τις επιχειρήσεις τους.

Το νέο βιβλίο «Η εργαλειοθήκη του Σύγχρονου Επιχειρηματία» από τις εκδόσεις Rosili αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό που μπορεί να δώσει ερεθίσματα σε κάθε επιχειρηματία για να βελτιώσει την επαγγελματική του καθημερινότητα. Περιέχει 8 βασικά εργαλεία ανάπτυξης και εξέλιξης!

«Το βιβλίο αυτό είναι ένα φάρμακο που μπορεί να ‘γιατρέψει’ τις πληγές κάθε μικρομεσαίου επιχειρηματία, με πραγματικές ιστορίες και παραδείγματα από την Ελληνική επιχειρηματική καθημερινότητα» δήλωσε ο Γιώργος Κουράσης Γενικός Γραμματέας ΠΟΕΣΕ που τοποθετήθηκε για το βιβλίο. Ακόμα, ο εκδότης του περιοδικού Franchise Business Πλάτων Μαλλικούρτης περιέγραψε το βιβλίο ως το πιο πολύτιμο βοήθημα που μπορεί να έχει μαζί του ο σημερινός επιχειρηματίας, «ιδανικό για κάθε νέο, παλαιό και εν δυνάμει επιχειρηματία» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για το βιβλίο τοποθετήθηκε και ο σύμβουλος χρηματοδοτήσεων Πολύδωρος Στελλάτος που έδωσε μια γλαφυρή περιγραφή του βιβλίου εξηγώντας πως «το προσωπικό στίγμα του συγγραφέα Θέμη Σαρανταένα, με τα τόσα χρόνια εμπειρίας του στο μάρκετινγκ και την επιχειρηματικότητα, καθιστούν το βιβλίο αυτό το κατάλληλο σύμμαχο για κάθε επαγγελματία, που θέλει έξυπνες, γρήγορες και αποτελεσματικές ιδέες για να εφαρμόσει». Τέλος ο εκδότης του βιβλίου Μιχάλης Τζωρτζάκης, τόνισε την ανάγκη εξειδικευμένων βιβλίων για την σημερινή ελληνική επιχειρηματικότητα και την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχία των επιχειρηματιών.

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο: https://marketingconsultant.gr/vivlia/i-ergaleiothiki-toy-sygchronoy-epicheirimatia-ekdoseis-rosili/

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις