Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Deloitte: Τρία νέα Bootcamps με στόχο την πρόσληψη νέων ταλέντων σε tech θέσεις

Η Deloitte πραγματοποιεί τρία νέα, δωρεάν Bootcamps, με στόχο την πρόσληψη νέων ταλέντων σε tech θέσεις.

Τα bootcamps θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Φεβρουάριο, στα γραφεία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη και, σύμφωνα με την ίδια, θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για τις μελλοντικές προσλήψεις της ομάδας των προγραμματιστών της.

Τα Bootcamps

Για πρώτη φορά θα διοργανωθεί JavaEE Bootcamp, με στόχο την εξειδίκευση στη JavaΕΕ, η οποία αποτελεί βασικό συστατικό για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των εταιρειών. Στο δεύτερο Bootcamp θα παρουσιαστεί – επίσης για πρώτη φορά – ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε Robotic Process Automation (RPA) για προγραμματιστές. Το τρίτο Bootcamp αφορά την τεχνολογία γύρω από το SAP μέσω του 4ου SAP School, το οποίο συνεχίζει να σημειώνει εξαιρετική επιτυχία, με τους συμμετέχοντες να προσλαμβάνονται στην tech ομάδα της Deloitte σε ποσοστό 80%.

Αναλυτικά, οι συμμετέχοντες στο 1ο JavaEE Bootcamp θα εκπαιδευτούν, ώστε να είναι σε θέση να αναπτύξουν SW με έναν σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο ακολουθώντας τη νέα και καινοτόμο προσέγγιση της Enterprise Edition της Java. Αντίστοιχα, στο 1ο Robotic Process Automation (RPA) Bootcamp, οι νέοι προγραμματιστές θα αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις για να χρησιμοποιούν cutting edge εργαλεία και τεχνολογίες πάνω στην αυτοματοποίηση διαδικασιών, συντελώντας στην εξέλιξη και επιτυχημένη πορεία των συνεργαζόμενων με την Deloitte εταιρειών. Επιπλέον, το 4ο SAP School θα επικεντρωθεί στην εκμάθηση της πλατφόρμας SAP και της αντίστοιχης γλώσσας προγραμματισμού SAP ABAP, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους.

Κριτήρια συμμετοχής

Τα τρία Bootcamps, διάρκειας 4 εβδομάδων το καθένα, απευθύνονται σε τελειόφοιτους ή απόφοιτους σχολών πληροφορικής, αλλά και νέους με πάθος για τον προγραμματισμό. Οι συμμετέχοντες, εκτός από κίνητρο και όρεξη για μάθηση, χρειάζεται να έχουν την ικανότητα να επιλύουν προβλήματα ανάπτυξης λογισμικού καθώς και να συνεργάζονται ομαδικά, αφομοιώνοντας την εταιρική κουλτούρα της Deloitte. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να αποδείξουν πως θα μπορούσαν σύντομα να επιτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας της εταιρείας. Η τελική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η 31η Ιανουαρίου 2020.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή μεταβείτε εδώ, εδώ και εδώ.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις