Η Entranet “μπαίνει” στην Αμερική!

Η Entranet, η ελληνική εταιρεία που έχει επιτύχει τη μέγιστη ευκολία στην αλληλεπίδραση ανθρώπου και τεχνολογίας, πήρε το «πράσινο φως» από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Αμερικής, για την είσοδό της στην παράλληλη χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ, OTCQB.

Η Entranet, η οποία έχει εξειδίκευση στην αναγνώριση φωνής, ισχυρίζεται ότι έχει σχεδιάσει το ευκολότερο σύστημα έξυπνου σπιτιού, παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, έχει δημιουργήσει το ”έξυπνο σπίτι του μέλλοντος για τους ηλικιωμένους’’, εγχείρημα για το οποίο η εταιρεία βραβεύτηκε από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Wider, the smart home for the elderly».

Το 2014, η εταιρεία ανακηρύχθηκε Εθνική Πρωταθλήτρια Καινοτομίας, από τα European Business Awards και αργότερα έλαβε Σφραγίδα Αριστείας από την Κομισιόν για την έρευνά της.

Με αφορμή το τελευταίο της “επίτευγμα”, την είσοδό της στο αμερικανικό χρηματιστήριο, η Kyros Financial Group, η Kyros Law και η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών διοργανώνουν ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/1/2020 και ώρα 14:00, στο Ξενοδοχείο Caravel – αίθουσα Μακεδονία Β’, στα πλαίσια του Money Show 2020.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, o Λευτέρης Παπαγεωργίου, CEO της Entranet Inc, θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, το επιχειρηματικό πλάνο της εταιρείας.

Ποιος είναι ο Λευτέρης Παπαγεωργίου

Ο Λευτέρης Παπαγεωργίου είναι Πολιτικός Μηχανικός και CEO της Entranet με έδρα την Ελλάδα, την Florida των ΗΠΑ και το Λονδίνο.
Είναι ο σχεδιαστής του «έξυπνου σπιτιού του μέλλοντος για τους ηλικιωμένους», καταγεγραμμένος στο Μητρώο Ελλήνων Εφευρετών και κάτοχος αρκετών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για τεχνολογίες γύρω από το «έξυπνο σπίτι». Συνολικά έχει ιδρύσει 17 εταιρείες σε 5 χώρες μέχρι σήμερα. Έχει πουλήσει τις 8.
Επίσης, είναι συγγραφέας του best seller: «Startups. Από την ιδέα στην Παγκόσμια Αγορά» ενώ πρόσφατα εξέδωσε το δεύτερο βιβλίο του, με τίτλο: «Startups. Οι πωλήσεις»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις