Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Microsoft Ignite The Tour: Ένα workshop για τις ψηφιακές δεξιότητες και την AI

H Microsoft διοργανώνει μια δωρεάν διήμερη εκδήλωση για επαγγελματίες τεχνολογίας σε ολόκληρη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη (CEE), αλλά και πέραν αυτής, με στόχο να τους εξοπλίσει με τις τεχνικές δεξιότητες που χρειάζονται για να πετύχουν σε έναν κόσμο ολοένα πιο καθοδηγούμενο από την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Στο πλαίσιο μιας πανευρωπαϊκής σειράς εκδηλώσεων, το Ignite The Tour θα πραγματοποιηθεί στην Πράγα, στις 24-25 Φεβρουαρίου 2020.

Το Ignite The Tour παρουσιάζεται από μηχανικούς cloud της Microsoft οι οποίοι θα παρέχουν στους συμμετέχοντες βαθιά τεχνική κατάρτιση σε θέματα όπως Τεχνητή Νοημοσύνη και μηχανική μάθηση, ασφάλεια και συμμόρφωση στους κανονισμούς, τα Big Data και τα analytics, το Internet of Things και τη μικτή πραγματικότητα, καθώς και συνεδρίες γύρω από την ανθρώπινη και κοινωνική πλευρά της πληροφορικής.

Με περισσότερες από 100 συνεδρίες στην ημερήσια διάταξη, από breakouts μέχρι και πρακτικά εργαστήρια, και 16 Μονοπάτια Μάθησης που προετοιμάζουν τους επαγγελματίες για εξετάσεις πιστοποίησης, το Ignite The Tour είναι το μεγαλύτερο workshop του είδους του στην περιοχή. Οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν επίσης από τη δικτύωση με συναδέλφους και τη σύνδεσή τους με εμπειρογνώμονες, παράλληλα με interactive δραστηριότητες, όπως live δοκιμές λύσεων και προϊόντων. Οι εγγραφές έχουν ανοίξει – μάθετε περισσότερα εδώ.

«Από τις συνομιλίες μου με επιχειρηματίες από ολόκληρη τη χώρα γνωρίζω ότι οι εταιρείες θέλουν να καινοτομούν, αλλά δυσκολεύονται να βρουν το ταλέντο που μπορεί να χρησιμοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Χωρίς αυτές τις δεξιότητες θα παραμείνουν πίσω, γεγονός που καθιστά την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων μια βασική επιχειρηματική προτεραιότητα» εξηγεί ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, CEO της Microsoft Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνεδρίες του Ignite The Tour της Microsoft προσφέρονται δωρεάν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις