Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Σημαντική διάκριση για την δράση “egg” της Eurobank

Το βραβείο, στην κατηγορία Πρόγραμμα/Δράση ΕΚΕ, στο πλαίσιο των δεύτερων Corporate Affairs Excellence Awards, της ΕΕΔΕ, έλαβε εχθές, Πέμπτη, η Eurobank για τη δράση “egg – enter•grow•go”.

Το βραβείο, για την τράπεζα, έλαβε παρέλαβε η Εύη Ιωαννίδου, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της Eurobank.

ioannidou_Evi_702x336
H Εύη Ιωαννίδου, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της Eurobank.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΕΔΕ, τονίζεται ότι το βραβείο αυτό αφορά σε δράσεις που εντάσσονται σε μια γενική στρατηγική ΕΚΕ οι οποίες σχετίζονται άρρηκτα με τη συσχέτιση της σημασίας της ΕΚΕ τόσο με τις ανάγκες της εταιρείας όσο και με τις προσδοκίες των διαφόρων ομάδων συμμετόχων που επηρεάζονται. Με αυτό το βραβείο, ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων (ΤΕΥΠ) της ΕΕΔΕ επιθυμεί να αναγνωρίσει εκείνα τα προγράμματα ΕΚΕ που έχουν πραγματικό και μετρήσιμο όφελος για τη βιωσιμότητα μιας εταιρείας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η Eurobank έλαβε ένα ακόμη βραβείο, στο πλαίσιο των Corporate Affairs Excellence Awards. Συγκεκριμένα, έλαβε το βραβείο στη κατηγορία Καλύτερη Χρήση των Social Media για τον Διαγωνισμό “Η Ελλάδα Καινοτομεί”.

ellada_kainotomi_702x336

Το βραβείο παρέλαβε η Μάρθα Κεσίσογλου, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας, Wholesales Banking της τράπεζας και αφορούσε καμπάνια που χρησιμοποίησε αποτελεσματικά τα social media για να ενημερώσει και επηρεάσει τα επιθυμητά κοινά στόχο, επιτυγχάνοντας τους στόχους που είχε θέσει ο οργανισμός.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις