Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέες συνεργασίες για την Syncbnb με δυο ελληνικά PMS

H Syncbnb, μια  ελληνική Startup στο χώρο των βραχυχρόνιων μισθώσεων, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με δυο υπηρεσίες στο χώρο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των ακινήτων για ιδιοκτήτες, την Rentability και την Discoveroom.

Οι channel managers, όπως η Syncbnb, βοηθούν τον ιδιοκτήτη ή τον διαχειριστή να “ανεβάσει” τα ακίνητα του σε πολλαπλές πλατφόρμες για να αυξήσει τις κρατήσεις και τα έσοδά του, συγχρονίζοντας ταυτόχρονα όλες τις κρατήσεις σε όλα τα ημερολόγια ώστε να μην συμβαίνουν διπλοκρατήσεις.
Στην δεύτερη κατηγορία, στα Property Management Systems (PMS), κατατάσσονται υπηρεσίες που βοηθούν τους διαχειριστές να εκδίδουν τιμολόγια, να διαχειριστούν έξοδα, πελατολόγιο, και πολλά ακόμα που είναι απαραίτητα εργαλεία για επαγγελματίες του χώρου και μη.

Η Rentability είναι ένα PMS που έχει αναπτύξει η Fortunet Hellas, μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού για την βραχυχρόνια μίσθωση καταλυμάτων που προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για επαγγελματίες διαχειριστές κατοικιών συμπεριλαμβανομένων ιστοσελίδων για κρατήσεις και πληρωμές online. Προσφέρει έκπτωση 30% στις τιμές σε πελάτες της Syncbnb.

Το Discoveroom είναι ένα PMS για μικρά καταλύματα και ξενοδοχεία και είναι ένα από τα  λίγα PMS παγκοσμίως που διαθέτει native mobile εφαρμογές, για να μπορούν οι διαχειριστές τον καταλυμάτων να έχουν τη βασική πληροφορία των κρατήσεων τους πάντα μαζί τους. H Discoveroom προσφέρει έκπτωση 50% τον πρώτο χρόνο ενώ και στις δυο περιπτώσεις υπάρχει άμεση σύνδεση της Syncbnb με τις δυο αυτές υπηρεσίες μέσω API.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις