Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Beat αναπτύσσει στόλο με Tesla στη Λατινική Αμερική!

Η Beat ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της υπηρεσίας Beat Tesla, του πρώτου και μεγαλύτερου ιδιωτικού στόλου ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla 3 στη Λατινική Αμερική, προσφέροντας μια οικολογική λύση μετακινήσεων στην Πόλη του Μεξικού.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση με την υπηρεσία Beat Tesla, η Beat ενισχύει τη δέσμευσή της για βιώσιμη κινητικότητα και προσφέρει στους “hitech πελάτες” της μια λύση υψηλής τεχνολογίας και παράλληλα μια λύση μετακινήσεων με πολυτέλεια και άνεση.
Οι οδηγοί Beat Tesla έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα για την οδήγηση των Tesla ενώ η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της διαδρομής μέσω των ενσωματωμένων καμερών του αυτοκινήτου εξασφαλίζει μια βελτιωμένη  εμπειρία οδήγησης

“Πιστεύουμε ότι οι μεταφορές στις σύγχρονες πόλεις πρέπει να γίνουν ηλεκτρικές, οικοδομώντας ένα πιο βιώσιμο περιβάλλον και υποστηρίζοντας την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Η τεχνολογία μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση της καθημερινής μας ζωής.  Ένα πιο πράσινο μέλλον μπροστά μας και από πλευράς μας ξεκινάμε από σήμερα με την εισαγωγή μιας νέας υπηρεσίας που αποτελείται αποκλειστικά από ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla. Επαναβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον που έχει γίνει βασικό στοιχείο της εταιρικής στρατηγικής μας», λέει η Sanja Ilic, Chief Operations Officer της Beat.

Η Beat ιδρύθηκε το 2011 στην Αθήνα και αποτελεί μέρος της κοινοπραξίας FREE NOW της BMW και Daimler από το 2017. Οι υπηρεσίες της  Beat είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα, το Περού, τη Χιλή, την Κολομβία, το Μεξικό, την Αργεντινή, με σχέδια επέκτασης σε περισσότερες πόλεις στη Λατινική Αμερική, όπου και έχει μεγάλο μερίδιο αγοράς, ενώ διαθέτει κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και Tech Innovation and Engineering Hub στην Ολλανδία.

Η γερμανική κοινοπραξία προσφέρει σε ορισμένες χώρες Plugin υβριδικά μοντέλα μέσω των εφαρμογών Ταξί, ενώ στις αρχές του έτους προμηθεύτηκε 60 Tesla Model 3 για τη Γερμανία προκαλώντας έκπληξη θα λέγαμε μια και οι δυο εταιρείες και ειδικά η BMW έχει αρκετά ώριμα ηλεκτρικά οχήματα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν διάφορες αναταράξεις τόσο στην FREE NOW όσο και στην Beat μια και πρόσφατα αποχώρησε από την εταιρεία ο ιδρυτής της Νίκος Δρανδάκης ενώ έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες ότι ενδιαφέρεται η Uber για την εξαγορά της κοινοπραξίας από BMW και Daimler.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις