Pinnatta: Στρέφεται στο B2B, σε συζητήσεις για νέα χρηματοδότηση

Newsroom
1'

Στο Mobile World Congress βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Pinnatta, αλλά με διαφορετικό στόχο αυτή τη φορά, όπως αναφέρει στο Startupper.gr ο COO της εταιρείας, Θεόδωρος Μουλός.

Η εταιρεία εστιάζει πλέον στο B2B και το οικοσύστημα που χτίζει γύρω από την εφαρμογή και όχι τόσο στο ίδιο το application και το B2C κομμάτι της. Βρίσκεται στην Βαρκελώνη, όπως αναφέρει ο Θ. Μουλός, προκειμένου να αναζητήσει παρόχους και δημιουργούς messengers προκειμένου να ενσωματώσουν τις λειτουργίες του Pinnatta, αλλά και δημιουργούς για την ανάπτυξη περιεχομένου για το Pinnatta Store.

Επίσης, η εταιρεία, όπως δηλώνει ο Θ. Μουλός, βρίσκεται σε συζητήσεις για έναν νέο γύρο χρηματοδότησης, μετά από αυτόν που έκλεισε πρόσφατα, προκειμένου να χρηματοδοτήσει τους επόμενους 12-15 μήνες ζωής της εταιρείας και να καλύψει τις νέες αγορές για τις οποίες κλείνει συνεργασίες (Σαουδική Αραβία, Ιαπωνία και Ευρώπη), αλλά και για να επεκταθεί και σε νέες αγορές όπως στην Κίνα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.