Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

OPAPP: Πρωτοποριακό app από τον ΟΠΑΠ

Την OPAPP, μια νέα εφαρμογή μέσω της οποίας φιλοδοξεί να «μεταφέρει» την συναρπαστική εμπειρία των παιχνιδιών του στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου ή του tablet pc δημιούργησε o ΟΠΑΠ.

Με την OPAPP, ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε κι εάν βρίσκονται, οι χρήστες μπορούν σε ζωντανό χρόνο να σκανάρουν τα δελτία τους για να δουν αν κέρδισαν, να ενημερώνονται για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, τα αποτελέσματα των κληρώσεων, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία, επιλογές για την προετοιμασία κουπονιών, πληροφορίες για τα πρακτορεία κ.ά.

DOUMAS_Digital Marketing Director_OPAP
Ο Ηρακλης Δούμας, Digital Marketing Director του ΟΠΑΠ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στον ένα μήνα ύπαρξης της OPAPP, ήδη περισσότεροι από 100.000 χρήστες την έχουν «κατεβάσει» στο κινητό τους τηλέφωνο ή στο tablet pc τους. Η δε εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Apple store και στο Google Play store.

«Στην ψηφιακή εποχή που υπογραμμίζεται από την ανάγκη για αμεσότητα στην πληροφόρηση και ευκολία στις συναλλαγές, η ΟΠΑΠ Α.Ε. προσφέρει στους πελάτες της ένα εργαλείο με σκοπό τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη τους και με επίκεντρο το παιχνίδι στο πρακτορείο, την προετοιμασία του, αλλά και το αποτέλεσμα αυτού», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ηρακλης Δούμας, Digital Marketing Director του ΟΠΑΠ.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η εφαρμογή OPAPP είναι διαθέσιμη, τόσο στο App store, όσο και στο Google play.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις