Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Agora παρουσιάζει το μέλλον της εργασίας σε πραγματικό χρόνο

Η πλατφόρμα της Agora παρέχει στους προγραμματιστές απλές, ευέλικτες και ισχυρές διεπαφές προγραμματισμού εφαρμογών ή API, για να ενσωματώνουν εμπειρίες εμπλοκής βίντεο και φωνής σε πραγματικό χρόνο στις εφαρμογές τους

Η Agora, Inc., μια καινοτόμος, όσο και κορυφαία πλατφόρμα για API διάδραση σε πραγματικό χρόνο, στο περιθώριο της ξεχωριστής πλατφόρμας εκκίνησης και καινοτομίας της GSMA, Four Years from Now (4YFN), στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης MWC στη Βαρκελώνη, σκιαγράφησε το πώς εξελίσσεται η εργασία και πώς θα εξελιχθεί η εργάσιμη ημέρα κατά το προσεχές μέλλον – από το metaverse στο IoT- καθώς στις ημέρες μας η ανθρώπινη συνεργασία υφίσταται μεγάλη μεταμόρφωση.

Σε μια παρουσίαση με τίτλο: «The Workplace2026: The Future of Work, Collaboration and Connectivity», η ομάδα Agora με επικεφαλής τον Wyatt Oren, Strategic Sales Manager και τον Blaise Thomas, Startup Advocate ανέπτυξε το όραμα και τις πτυχές που διακρίνει στην πράξη το σκεπτικό της κορυφαίας πλατφόρμα φωνής, βίντεο και ζωντανής μετάδοσης Agora, η οποία διαθέτει λύσεις διάδρασης σε πραγματικό χρόνο, υψηλής ευκρίνειας και εξαιρετικά χαμηλής καθυστέρησης.

«Η πρόσφατη στροφή στην υβριδική εργασία είναι μόνο η αρχή», δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Agora, Tony Zhao. «Καθώς οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες καινοτομούν σε αυτόν τον χώρο, είμαστε προορισμένοι να δούμε θεμελιώδεις αλλαγές στους τρόπους με τους οποίους εργαζόμαστε, συναντιόμαστε και συναλλάσσουμε».

Οι κ.κ. Oren και Thomas συζήτησαν τις εφαρμογές αιχμής της τεχνολογίας επικοινωνίας που θα διαμορφώσουν τη συλλογική μας συνεργασία κατά το αμέσως προσεχές μέλλον, αλλά και πώς σήμερα, οι τεχνολογίες εμπλοκής σε πραγματικό χρόνο της Agora επιτρέπουν στους ανθρώπους να συνδέονται με τρόπους αδιανόητου μόλις πριν από λίγα χρόνια.

«Οι λύσεις RTE με ελάχιστο λανθάνοντα χρόνο μπορούν ουσιαστικά να αναδημιουργήσουν τα πιο εργαλειακά μέρη των φυσικών χώρων εργασίας και πώς να τα βελτιώσουν με ψηφιακά εργαλεία», τόνισε ο Blaise Thomas.

Στην παρουσίαση της Agora έγινε λόγος και για μια σειρά από ξεχωριστές εταιρείες, όπως λ.χ. η Wurkr που δημιουργούν εικονικούς χώρους εργασίας με τη μοναδική πλατφόρμα SaaS που επιτρέπει στους οργανισμούς να καλλιεργούν καλύτερα την εταιρική κουλτούρα και να ενθαρρύνουν την αυθόρμητη συνεργασία και τη δημιουργικότητα σε απομακρυσμένα, όσο και κατανεμημένα περιβάλλοντα.

«Η αλλαγή παραδείγματος είναι ήδη εδώ», δήλωσε ο επικεφαλής εσόδων του Wurkr, Ankush Wadhwa. «Στη Wurkr, πιστεύουμε ότι ένας χώρος εργασίας δεν ορίζεται πλέον από τα φυσικά ή γεωγραφικά του όρια αλλά από το τι συμβαίνει σε αυτόν. Ο κόσμος επέλεξε το υβριδικό αντί του συμβατικού χώρου εργασίας και είναι καθήκον μας να σχεδιάζουμε σύγχρονες λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες αυτού του μελλοντικού εργατικού δυναμικού».

Σημειώνεται πως η Agora είναι η κορυφαία εταιρεία σε πραγματικό χρόνο Engagement Platform as a Service (RTE PaaS). Η αποστολή της Agora είναι να κάνει τη δέσμευση σε πραγματικό χρόνο πανταχού παρούσα, επιτρέποντας σε όλους να αλληλεπιδρούν με οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε εφαρμογή, οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Η πλατφόρμα της Agora παρέχει στους προγραμματιστές απλές, ευέλικτες και ισχυρές διεπαφές προγραμματισμού εφαρμογών ή API, για να ενσωματώνουν εμπειρίες εμπλοκής βίντεο και φωνής σε πραγματικό χρόνο στις εφαρμογές τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις