Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Hackathon for Health and Wellness Crete 2024

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά έως τις 20 Μαρτίου 2024

Ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Καινοτομίας για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση – GR digiGOV-innoHUB, η Περιφέρεια Κρήτης, το ITE/Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, η Θερμοκοιτίδα/Επιταχυντής νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α.) του Ε.Β.Ε.Α. και ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας για την Ευφυή Υγεία: Ιατρική Ακριβείας και Καινοτόμες Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Υγείας (smartHEALTH) διοργανώνουν το Hackathon for Health and Wellness Crete 2024, ένα Διαγωνισμό Hackathon με στόχο την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών στο θέμα <<Υγεία και Ευεξία>>, και απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή σε όλες τις Μικρομεσαίες και νεοσύστατες επιχειρήσεις, σε ομάδες υπό ίδρυση εταιριών, σε ομάδες ερευνητών και φοιτητών, σε ομάδες στελεχών εγκαθιδρυμένων εταιριών και ομάδες δημοσίων υπαλλήλων που επιθυμούν να προσφέρουν καινοτόμες και τεχνολογικά προηγμένες προτάσεις.

Το Hackathon αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία για την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών για τη βελτίωση διαδικασιών και υπηρεσιών στον Δημόσιο Τομέα και στις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε δραστηριότητες που άπτονται του τομέα εξειδίκευσης «Υγεία και Ευεξία» της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δύο έδρες:

1. Στις εγκαταστάσεις του ITE στο Ηράκλειο, Κρήτης
2. Στο κέντρο επιχειρηματικότητας «Κωνσταντίνος Μίχαλος» της Θερμοκοιτίδας νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α), στην Αθήνα.

Οι αιτήσεις με τις προτάσεις για τη συμμετοχή στο Hackathon for Health and Wellness Crete 2024 υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 20 Μαρτίου 2024 με τη συμπλήρωση φόρμας:  https://ibo.crete.gov.gr/hackathon-2024-apply/

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 20-21 Απριλίου 2024.

Αναλυτικά η πρόσκληση συμμετοχής εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις