Τελευταία ευκαιρία συμμετοχής στο Next Stage Challenge 2021

Στον διαγωνισμό, μπορούν να πάρουν μέρος ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων από Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Φλώρινα και Πέλλα

Μια τελευταία ευκαιρία συμμετοχής έχουν οι ενδιαφερόμενοι για το Next Stage Challenge 2021, καθώς αύριο 5 Μαΐου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

Στον διαγωνισμό, μπορούν να πάρουν μέρος ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων από Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Φλώρινα και Πέλλα, διεκδικώντας χρηματικά έπαθλα συνολικού ύψους 20.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή προσπάθειες που είτε βρίσκονται σε στάδιο ιδέας είτε έχουν προχωρήσει στη δημιουργία πρωτοτύπου ή έχουν ήδη κάνει τα πρώτα τους βήματα στην αγορά ως επιχειρήσεις.

Ο διαγωνισμός, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου iCBA, θα απονείμει τρία βασικά βραβεία, 4.000, 6.000 και 10.000 ευρώ για τις κατηγορίες «στάδιο ιδέας», «στάδιο πρωτοτύπου» και «στάδιο εσόδων» αντίστοιχα, ενώ ένα ευρύ δίκτυο οργανισμών θα επιλέξει κάποιες από τις ομάδες για την παροχή επιπλέον επάθλων. Οι διαγωνιζόμενοι σε κάθε κατηγορία θα αξιολογηθούν συγκριτικά βάσει της σαφήνειας της επιχειρηματικής τους στόχευσης, της συμπληρωματικότητας της ομάδας τους, του μεγέθους της οικονομικής προοπτικής και της καινοτομίας του εγχειρήματος.

Στο πλαίσιο του Next Stage Challenge 2021 και πριν από τη διαγωνιστική φάση και τη βράβευση των προτάσεων, 30 ομάδες θα λάβουν βοήθεια για να αναπτύξουν περαιτέρω την ιδέα τους και να βελτιώσουν τον τρόπο που την παρουσιάζουν μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υποστήριξης και τα κατάλληλα πρακτικά εργαλεία. Παράλληλα θα λάβουν εξατομικευμένη καθοδήγηση, η οποία θα είναι προσαρμοσμένη στο στάδιο της κάθε ιδέας. Στο τελευταίο στάδιο του διαγωνισμού, 12 ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο σε επενδυτές, «επιχειρηματικούς αγγέλους» και εταιρείες που αναζητούν ευκαιρίες συνεργασίας και να διεκδικήσουν τα βραβεία αξίας άνω των 20.000 ευρώ.

Οι συμμετέχοντες ή τουλάχιστον ένα μέλος της ομάδας, θα πρέπει να κατοικούν μόνιμα στις περιφερειακές ενότητες Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Φλώρινας ή Κιλκίς και οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στην ιστοσελίδα nextstage.gr.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις