Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πληρωμές PayPal για το e-FOOD.gr!

Συνεργασία με το PayPal ξεκινά το e-FOOD.gr, προσφέροντας στους πελάτες του την ασφάλεια και την ευκολία των online πληρωμών, κάνοντας ακόμη πιο γρήγορη όσο και απλή τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της παραγγελίας (checkout).

Μάλιστα, αeFood_PayPal_June2015πό τις 12 Ιουνίου οι δύο πλευρές “εγκαινιάζουν” τη συνεργασία τους με μια σημαντική προσφορά. Συγκεκριμένα, όταν οι πελάτες επιλέγουν την πληρωμή στο e-FOOD.gr μέσω PayPal, αυτομάτως στις δύο πρώτες παραγγελίες τους απολαμβάνουν έκπτωση της τάξεως το 20%!

Όπως σημείωσε ο Παμίνος Κυρκίνης, Διευθύνων Σύμβουλος του e-FOOD.gr: “Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία. Ο κύριος στόχος είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να νιώσουν ασφαλείς με τις συναλλαγές τους, προσφέροντάς τους την πλέον γρήγορη όσο και ομαλή εμπειρία! Η PayPal αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να εγγυηθεί αυτό το αποτέλεσμα και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των χρηστών μας”.

Τέλος, σύμφωνα με τον Matt Komorowski, Διευθυντή Πωλήσεων της PayPal Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης: “Η PayPal ανήγαγε τις πληρωμές online και μέσω κινητών συσκευών σε τρόπο ζωής για τους πελάτες της ανά τον κόσμο. Κάνουμε γρήγορη και εύκολη την πληρωμή και αποστολή χρημάτων. Με μεγάλη μας χαρά συνδράμουμε στην ανάπτυξη της εμπειρίας του καταναλωτή του e-FOOD.gr, επιταχύνοντας και απλοποιώντας την διαδικασία πληρωμής”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις